0.8 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Trio Fratres palaa konserttilavoille

Legendaarinen Trio Fratres tekee paluun konserttilavoille Brahe Classica -konserttisarjassa. Raimo Vertainen, Heikki Jokiaho ja Toni Hämäläinen muodostavat kolmella harmonikalla virtuoosimaisen trion, joka yllättää kuulijansa heti ensimetreillä.

Kokoonpanon jäsenistä Heikki Jokiaho asuu Lehtimäellä ja työskentelee Alajärven Musiikkiopistossa harmonikansoiton opettajana.

MAINOS

Trio Fratres on saavuttanut mainetta kilpailuvoitolla Italian Castelfidardossa järjestettävässä harmonikka-alan suurimmassa kansainvälisessä kilpailussa, esiintymisillä Suomen tunnetuimmilla festivaaleilla ja konsertoimalla 16 eri maassa Japanista Meksikoon ja eri Euroopan maiden konserttisaleihin, kantaesittäen heille sävellettyjä teoksia.

Fratres on valloittanut yleisön taidokkaan soittonsa myötä myös laaja-alaisella ohjelmistollaan. Ohjelmistoon kuuluu niin tunnettuja klassisen musiikin helmiä, venäläisiä virtuoosikappaleita, kotimaisten säveltäjien moderneja teoksia sekä Stingin ja Kraftwerkin tunnelmallisilla hetkiä.

Tämän kokonaisuuden yleisö pääsee nyt kymmenen vuoden tauon jälkeen kuulemaan Brahe Classican konsertissa Raahessa lauantaina 19.9. kello 17. Konsertissa huomioidaan myös Arvo Pärtin 80v juhlavuosi.

Liput konserttiin: ticket.raahe.fi

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät