Tartutaan toimeen!

Elokuu on jälleen alkanut ja se tuonut mukanaan monelle arkisen aherruksen. Eri seurat ja yhdistykset alkavat käynnistellä syyskauden toimintaansa ja ylipäätään kaikenlainen aktiivisuus alkaa lisääntyä, kun kesä taittuu pikkuhiljaa kohti syksyä.

Toimeen kannattaakin tarttua, sillä syksyn myötä eteen avautuu jälleen koko laajuudessaan myös maamme ja kuntien yleinen taloudellinen epävarmuus ja niukkuus.
Näinä aikoina ei hirveän kauaksi aikaa kannata jäädä odottelemaan, että joku muu tekee jotain. Jos jotain haluaa, kannattaa itse laittaa tuulemaan.

MAINOS

Loistava esimerkki siitä, mitä rohkealla ideoinnilla ja työhön tarttumisella voidaan saada aikaiseksi, on viime viikolla saatu uutinen Alajärven Paalijärven legendaarisen tanssilavan henkiin herättämisestä. Uutinen on kiirinyt nopeasti eteenpäin ja tanssiva kansa on ottanut idean innolla vastaan. Uskonpa, että kun lavan ovet avautuvat, sitä kutsua myös kuullaan!

Kaikki tällainen positiivinen toiminta vaatii taakseen aktiivisia ihmisiä, jonkun joka ei ajattele, että ”joku muu” hoitaa. Homma pitää hoitaa itse, jos kokee asian olevan niin tärkeä, että se ansaitsee tulla hoidetuksi.

Kannattaakin pysähtyä hetkeksi miettimään niitä asioita, joista on joskus ajatellut, miksi kukaan ei tee sen eteen mitään? Onko se asia mielestäsi niin tärkeä, että sen eteen oikeasti jonkun kannattaisi jotain tehdä? Jos on, niin miksi se joka tekee, et olisi sinä itse?

Pienetkin aktiivisuuden purot kasvavat suureksi virraksi, jotka tuovat toimeliaisuutta ja aktiivisuutta koko alueelle!

MAINOS
Exit mobile version