11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Rekkaconvoy vyöryy Power Truck Show’hun huomenna

Suomen ja Euroopan upeimmat kuorma-autot vyöryvät kohti kansainvälistä kuljetustapahtumaa Power Truck Show’ta huomenna torstaina 6.8. Valtaisan suosion saanut rekkaconvoy aloittaa yhdennentoista Power Truck Show tapahtuman.

Vuosaaren satamaan saapuu torstaiaamuna kello 10.00 autonäyttelyyn osallistuvia maalattuja ja rakennettuja kuorma-autoja muun muassa Saksasta ja Sveitsistä. Vuorostaan Naantalin satamaan saapuu torstaiaamuna kello 10.45 näyttelyautoja Ruotsista ja Norjasta.

Seurueet lähtevät Vuosaaresta ja Naantalista kohti Lempäälän Pirkanhovia (Teboil), jossa nämä autosaattueet kohtaavat toisensa noin kello 12.30. Matka jatkuu yhtenäisenä rekkaconvoyna kohti Härmän Powerparkissa järjestettävää Power Truck Show’ta.

MAINOS

Rekkaconvoy kerätään vielä kerran kasaan Jalasjärvellä Neste Jalastuulessa, josta upea rekkaconvoy valtaa maantien Härmään pilottiauton saattelemana. Matkan varrella on varmasti mediaa ja yleisöä ihailemassa rekkafestareille saapuvaa kalustoa.

Aikataulut ovat liukuvia ja niistä tiedotetaan koko matkan ajan Power Truck Show – Official Facebook-sivuilla.

Rekkaconvoy voi aiheuttaa ruuhkaa Jalasjärvi Alahärmä välillä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät