-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Jäätä näkyvissä Järviseudun jäähallissa!

Järviseudun Jäähallin jää on ollut luistelukunnossa 1.8. lähtien. JPK:n nettisivulla jpk-ry.com -sivulta löytyy vapaat ja varatut vuorot.

JPK:lla toimii joukkueita aivan pienten luistelu- ja kiekkokoulusta B2-junioreiden (-98) mestiskarsintajoukkueeseen saakka. Kaikki uudet harrastajat ovat tervetulleita ja lupaamme, että kaikille löytyy oikeanlainen toimintaryhmä.

MAINOS

Ilmoittautumiset ja kyselyt JPK:n nuorisovalmennuspäällikkö Ismo Sirenille p. 044 281 9080 tai sähköposti ispi80@hotmail.com. Ismon vastuulla on myös jäävuorojen jako ja myynti.

Jäähallilla toimii myös eritasoisia jääkiekkoryhmiä aikuisille, naisjääkiekollakin on oma aktiivinen ryhmä. Harraste, Old Boys, Ukot/Akat ja Naiset -nimillä löytyy kalenterista jäävuoroja joka lähtöön ja taitotasoon.

Jos kiinnostuit, niin ei muuta kuin mukaan jäille kalenterista löytyvään aikaan. Vuorojen yhteyshenkilöt vastaavat mielellään kyselyihin, Harri Hakala (Harraste, Old Boys) p. 044 970 9859 ja Katja Kyllönen (Ukot/Akat, Naiset) p. 0400 425 810. Jäähallin ilmoitustaululla on myös tietoa näistä vuoroista.

Yllä mainittujen ryhmien lisäksi suunnitteilla on varsinaisten JPK joukkueiden lisäksi jääliikuntakerho ala-asteikäisille ja pelitunti yläasteikäisille, jos kiinnostusta vuoroja kohtaan löytyy. Näihinkin voi jo ilmoittautua nuorisovalmennuspäällikölle.

Mikäli sinulla olisi kiinnostusta olla pala järviseutulaista jääkiekkoilua pelaajan, valmentajan, tuomarin, toimitsijan tai muun vapaaehtoistyön merkeissä, ota rohkeasti yhteyttä vaikka joihinkin yllä mainittuihin henkilöihin. Kaikki tekijät ovat enemmän kuin tervetulleita!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät