Jasefix Oy tarjoaa sähkö- ja kodinkonehuollot sekä antenni- ja ilmalämpöpumppuasennukset

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäelle ja lähialueille on nyt saatavissa apua sähkötöihin sekä kodinkoneiden huoltoon ja korjaukseen syksyllä perustetun Jasefix Oy:n kautta.

Yrityksen takaa löytyy Lehtimäen Rannankylälle paluumuuttajana Lievestuoreelta tullut Pekka Mäkipelto sekä hänen siskonsa ja siskon mies Soile ja Jani Vatanen.

MAINOS

Yritys perustettiin lokakuussa ja sen pääpaikka on Ähtärissä, jossa Janilla on Veikon Kone. Uusi yritys hoitaakin myös Veikon Koneesta ostettujen kodinkoneiden asennuksen. Huoltoja kodinkoneisiin tehdään hyvinkin laajalla alueella, koska yrityksellä on takuuhuollot lähes kaikille kodinkonemerkeille.

Yrittäjistä Jani on keskittynyt Veikon Koneen toimintaan ja Soile toimistotöihin. Jasefixissa Pekan lisäksi työskentelee yksi työntekijä.

Pekka tekee itse käytännössä kaikkia toimialan töitä sähkötöistä kodinkonekorjauksiin. Koska Pekka asuu Lehtimäellä, on luonnollista että Lehtimäki lähiympäristöineen on noussut tärkeäksi markkinointialueeksi.

Pekka on käynyt sähkö- ja automaatioasentajan koulutuksen Äänekoskella ja suorittanut myös sähköasuennuksen ammattitutkinnon. Hän on työskennellyt sähköasentajana kolmen vuoden ajan ennen yrittäjäksi ryhtymistään ja hänellä on s2 sähköpätevyys.

Sähkötöiden osalta palveluja tarjotaankin niin yksityisille kuin yrityksillekin kaikissa sähkötöissä isoista pieniin kohteisiin.

Yritys tekee myös antenniasennuksia ja lisäksi saatavilla on ilmalämpöpumppuja ja niiden asennukset. Yrityksellä on myös kylmälaiteasentajan luvat. Kaikissa näissä tehtävissä voi ottaa Pekkaan yhteyttä numerossa 045 809 4111.


Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAnkkurien talkooväen matka ja fanibussi Kankaanpäähän sunnuntaina
Seuraava artikkeliAnkkurien valmennusjohto jatkaa