-15.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lappajärvi palkitsi SM-mitalistejaan

Lappajärven Veikot ja Lappajärven kunta palkitsivat Lappajärven yleisurheilumestaruuskisojen yhteydessä miesten kymmenottelussa SM-kultaa voittaneen ja 22-vuotisten Pohjoismaiden mestariksi yltäneen Elmo Savolan sekä Savonlinnassa 19-vuotiaiden 100 metrin juoksussa pronssia napanneen Teemu Veteläsuon.

Samassa yhteydessä muistettiin myös Savolan valmennuksesta vastaavaa Raine Savolaa sekä Veteläsuon valmentajaa Antti Veteläsuota.

Lappajärven Veikkojen puolesta mitalisteja palkitsemassa olivat Lappajärven Veikkojen puheenjohtaja Reijo Kärnä sekä seuran yleisurheilujaoston puheenjohtaja Tarja Puro sekä Veikkojen johtokunnan jäsen Anita Ora.

MAINOS

Lappajärven kunnan puolesta mitalisteja palkitsemassa oli vapaa-aikalautakunnan puheenjohtaja Maarit Ahola.

Lasse Mansikka-aho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät