MAINOS

Ankkurit jatkosopimuksiin Mikkolanahon ja Yli-Sissalan kanssa

Alajärven Ankkurit on tehnyt jatkosopimukset Sami Mikkolanahon ja Nestori Yli-Sissalan kanssa. Mikkolanahon sopimus on 1+1 ja Yli-Sissalan kaksi vuotta.

Mikkolanaho (21) laittoi kuluneella kaudella Ankkurien seuraennätykset uusiin puihin moukaroimalla runkosarjassa peräti 73 juoksua. Aikaisempi ennätys oli Ari Etulan 53 lyötyä kaudelta 1999.

MAINOS

Myös tehopistetilastossa tehtiin uusi kärkitulos. Mies kirjautti tehot 73+13=86 ja siirsi Pekka Harjun, kaudelta 1994 peräisin olleen, ennätyksen 45+28=74 historiaan.

Nestori Yli-Sissala on ulkopelin erikoismies. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.
Nestori Yli-Sissala on ulkopelin erikoismies. Kuva: K-Media/Jukka Ketonen.

Yli-Sissala (20) on ulkopelin erikoismies, jolta voidaan jatkossa odottaa näyttöjä myös mailan varressa.

– Tyytyväisiä ollaan, että saatiin pidettyä ”Mikkis” sinikeltaisissa. Hänen tasoisiaan kotiuttajia ei joka oksalla istu. Ensi kautta ajatellen paketti alkaa olla hyvin kasassa!

– Nestori Yli-Sissala on Ankkureille tärkeä ulkopelaaja. Nuorukainen on esittänyt varmoja otteita ulkokentällä ja eiköhän tehoja ala löytyä myös sisällä pikku hiljaa, päätti Ankkurien manageri Erno Lassila.

– Nälkää jäi kovasti, kun loppui nuo pelit vähän lyhyeen. Väkeä oli Kitrolla hyvin katsomossa ja saatiin sitä heräteltyä ”horroksesta”. Ensi kesänä on vielä enemmän nähtävää, paalutti Mikkolanaho.

MAINOS
Exit mobile version