-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Hautamäki & Hautanen starttaavat tänään Turussa

Rallin Turun osakilpailu alkaa tänään ja mukana ovat myös Ville Hautamäki ja Pekka Hautanen. Uusi Honda valmistui eilen torstaina iltapäivällä.

– Valmista tuli ja heti sai lähteä kohti Turkua, kun tänään perjantaina aamulla alkaa nuotitus. Kovan urakan auton kanssa teimme ja mukana ollaan, Ville tuumasi matkalla Turkuun.

MAINOS

Turun osakilpailun aikataulu:

Perjantai 28.8. kello 19.30 Kilpailun osan 1 lähtö, Turun Kauppatori.
Lauantai 29.8. kello 9 Kilpailun huoltotauko 1, Turun Messukeskus. Kello 9.30 Kilpailun osan 2 lähtö, Turun Messukeskus. Kello 12.12 Kilpailun huoltotauko 2, Turun Messukeskus ja kello 17 Kilpailun maali, Turun Kauppatori.

Kilpailun seuraaminen:

AKK Sports Oy ja Ralli SM -sarja ovat panostaneet merkittävästi sarjan osakilpailujen seuraamiseen ja kanavia on useita:

http://www.rallism.fi – sarjan uudistuneet kotisivut tarjoavat kattavan paketin tietoa, tulosseurannan sekä Live GPS -seurannan.

http://areena.yle.fi/tv/urheilu/moottoriurheilu – YLE näyttää kaikista kauden kilpailuista koosteet MotorSport Extra -ohjelmana sekä YLE TV2 -kanavalla että YLE Areenassa.

Ralliradio – Ralliradion kanssa pääset mukaan suorana kaikkiin kilpailun hetkiin lähdöstä maaliin. Radio toteutetaan Turussa yhteistyössä Auran Aaltojen kanssa. Lisätietoja löydät Turun SM-rallin kotisivuilta www.rallism.fi

http://www.facebook.com/rallism – Facebookia seuraamalla tiedät ensimmäisenä mitä rallissa tapahtuu.

http://www.twitter.com/rallism – Twitter vie sinut suoraan erikoiskokeille kuvien, tulosten ja livetilapäivitysten muodossa.

http://www.instagram.com/ralli_sm – Kauniit ja vauhdikkaat kuvat kertovat tuhansia tarinoita yhdestä maailman parhaimmasta kansallisesta rallisarjasta.

Suoria linkkejä:

Turun SM-rallin kotisivut

SM-Ralli Turku Facebook -sivut

Osallistujaluettelo

Sarjan pistetilanne

Turun kisalehti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät