2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Hongisto pureutuu TV:n näkyvyysongelmiin Lehtimäellä ja Soinissa

Kansanedustaja Reijo Hongisto teki kaksi vuotta sitten kirjallisen kysymyksen televisiokuvan näkyvyysongelmista mm. Lehtimäen ja Soinin alueilla.

Digitalta saadun vastauksen jälkeen Hongisto on ollut käsityksessä, että asia on jo aikapäivää sitten hoidettu. Hiljattain Lehtimäen suunnasta hänelle tulleen puhelun myötä Hongisto sai tietää, ettei näin olekaan.

MAINOS

Hongisto on ollut tämän jälkeen aiheen tiimoilta yhteydessä Viestintävirastoon, josta saadun vastauksen mukaan laajoihin näkyvyysongelmiin ei todellakaan tarvitse vain tyytyä, vaan asialle voidaan tehdä jotain. Digita haluaa vähintään 50 nimen listan osoitteineen alueelta, jossa tv -kuva ei kunnolla näy ja Viestintävirasto puolestaan seuraa, että asia hoidetaan.

Lehtimäeltä on kerätty 52 nimen lista, joka on nyt Hongistolla. Hongisto toimittaa sen nyt nimenomaan Viestintävirastolle, eikä Digitalle, jotta Viestintävirasto on tietoinen asiasta. Hongisto toivoo, että jos aikaisemmin Lehtimäen alueelta kerätyt listat on lähetetty Digitalle, listat kerättäisiin nyt uudelleen.

Erityisesti Hongisto toivoo sitä, että myös Soinin puolella asiaan havahduttaisiin ja listat osoitteista, joissa tv -kuvan häiriöt ovat tyypillisiä, kerättäisiin heti. Nimilistoissa tulee näkyä osoite tien nimineen ja numeroineen, pelkkä paikkakunta tai kylä ei riitä.

Kerätyt nimilistat kannattaa postittaa viipymättä Reijo Hongistolle eduskuntaan. Hongisto lupaa toimittaa listat itse Viestintävirastolle ja seurata, mitä asian tiimoilta tapahtuu.

Päivitys 15.9.2015 klo 13.34:

Soinissa on aloitettu nimi- ja osoitetietojen kerääminen kiinteistöistä, joilla on ongelmia TV-kuvan vastaanottamisessa.

Tietonsa voi käydä laittamassa listaan, joka löytyy Marleenan puodista.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät