1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Soinissa muksut nauttivat luonnosta ja metsästä Kaihiharjun maisemissa

MLL:n Soinin yhdistyksen viikoittainen perhekahvila ulkoisti itsensä viime torstaina metsään, Kaihiharjun upeisiin maisemiin. Mukaan pienelle patikkareissulle lähti iso joukko soinilaisia perheitä erikokoisten taaperoiden kanssa.

Idea patikkareissusta oli syntynyt ideointi-illassa, jossa mietittiin ohjelmaa syyskauden perhekahviloihin. Ideoinnissa esille nousi ajatus lähteä yhdessä luontoon ja missäpä se olisi toteutunut mukavammin kuin Arpaisten reitistöön kuuluvalla Kaihiharjulla, johon perheen pienimmät pääsevät mukaan vaikka rattailla!

MAINOS
Upeissa Arpaisten reitin maisemissa lapset pitivät vauhtia yllä nuotiopaikalle saavuttaessa.
Upeissa Arpaisten reitin maisemissa lapset pitivät vauhtia yllä nuotiopaikalle saavuttaessa.

Kaihiharjun kauniissa maisemissa lapsilla riittikin ihmeteltävää ja makkara maistui lämmittävällä nuotiolla.

Perhekahvila Soinissa pidetään joka torstai kello 10-12.30 liikekeskuksella Nuopparin tiloissa. Monilla kokoontumiskerroilla ollaan aivan vapaamuotoisesti ilman erityisempää ohjelmaa, mutta välillä järjestetään jotain ekstraa. Ensi torstaina 8. lokakuuta paikalle tulee mm. hieroja, joka tarjoaa äideille mukavan hierontahetken.

Syyskauden ohjelmassa tulee olemaan myös kasvomaalausta, hamahelmi -päivää, askartelua ja pizzan leipomista.

Metsässä on monenmoista ihmeellistä asiaa niin pienille ihmisille kuin koirillekin.
Metsässä on monenmoista ihmeellistä asiaa niin pienille ihmisille kuin koirillekin.

Soinissa perhekahvilassa käy säännöllisesti 7-8 aikuista ja toistakymmentä lasta. kaikki uudet ovat mukaan lämpimästi tervetulleita ihan pientenkin vauvojen kanssa, tai vaikka jo odotusaikana. Perhekahvilassa myös kokkaillaan lounas yhdessä, joten eväitäkään ei tarvitse ottaa mukaan ja samalla säästyy päivän ruoanlaitolta kotona.

Syyslomaviikon maanantaina 12.10. MLL on Soinissa mukana järjestämässä yhdessä 4H:n ja vapaa-aikatoimen kanssa 3-8 vuotiaille suunnattua temppurataa. Temppurata on koulun liikuntasalissa kello 12-14.

Tuula Jokiaho

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät