Järviseudulla saatavilla kattavasti eri terapia- ja kuntoutusmuotoja jokaiseen tarpeeseen

Terapia3Järvi-Pohjanmaan TerapiaPolun pihamaalla Alajärvellä vietettiin syyslomalla perhepäivää, jonka toteutuksesta yritys vastasi yhteistyössä FysioJärviseudun kanssa. Päivän aikana tutustuttiin esimerkiksi vanhoihin perinneleikkeihin ja nuotiolla paistettuja vaahtokarkkeja nautittiin suurten kuusien alle rakennetussa majassa.

Perhepäivän antoisasta ohjelmasta kävi nauttimassa kymmenet lapsiperheet ja palaute oli erittäin positiivista. Jokainen koki, että päivä oli mukavan erilainen ja rennon tunnelman ansiosta mukaan oli helppo heittäytyä. Yksi perhepäivän ajatuksista oli, että perheet saataisiin huomaamaan kuinka yhdessä tekemisen ei tarvitse aina olla suurta, vaan esimerkiksi tennispalloa ja sankoa käyttämällä saadaan järjestettyä hauska koko perheen pelituokio.

Yrittäjät Anne Mariapori ja Katariina Latvala ovat ystävystyneet työn kautta. Kuva: Roosa Linnanmäki

-Olemme työn merkeissä tutustuneet Annen kanssa ja meille on syntynyt syvä ystävyys. On hienoa, että voimme yrittäjinä keskustella asioista ja saada toiselta kannustusta, Fysioterapian yrittäjä Katariina Latvala kertoo taustastaan Terapiapolun yrittäjä Anne Mariaporin kanssa.

MAINOS

-Meillä on paljon yhteisiä asiakkaita ja Katariina käy tiloissamme viikottain. On iso rikkaus saada uusia näkökulmia eri tilanteissa. Meillä vastataan toimintaterapiasta ja fysioterapia osaamisalueineen tukee tätä hommaa valtavasti, Mariapori kertoo.

TerapiaPolussa on tapahtunut suuria muutoksia viimeisen vuoden sisällä. Uudet toimipisteet on perustettu nyt Veteliin ja Seinäjoelle, sekä henkilöstö on kokenut muutoksia. Uusia työntekijöitä on palkattu ja Mariapori on ylpeä työntekijöidensä motivaatiosta, joka on huipussaan. Yritys työllistää kuusi ammattitaitoista ja työstään innostunutta henkilöä.

TerapiaPolun toimitusjohtaja Anne Mariapori ympärillään toimintaterapeutit Tiina Kleimola, Jenna Sillanpää, Sari Puranen ja Jutta Rahko. Kuvasta puuttuu Liisa Luoma.

FysioJärviseudun toimitilat sijaitsevat Vimpelissä ja Alajärvellä. Yrityksessä on viisi työntekijää ja palveluihin kuuluu fysioterapian lisäksi esimerkiksi allasterapia.

FysioJärviseudun työtiimiin kuuluvat Eija Höri, Juha Tuomela, Katariina Latvala, Juha Latvala ja Jaana Lintu.

-Tänä päivänä on pysyttävä kehityksessä mukana ja meillä huolehditaan siitä että työntekijät kouluttavat itseään jatkuvasti. Meillä panostetaan erikoisosaamiseen ja yrityksessä henkilöstö tekee sitä työtä, mitä kukin parhaiten osaa. Silloin asiakas saa parasta palvelua ja työ on mahdollisimman asiakaslähtöistä, Latvala kertoo.

Kela suoritti syksyn aikana auditoinnin molemmissa yrityksissä. Auditointi tehdään alan yrityksille tietyin väliajoin palvelun laadun varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Molemmat selvisivät tarkastuksesta moitteetta.

-Vaikka yhtäkkinen auditointi oli jännittävää, niin se oli hieno kokemus ja olemme ylpeitä tuloksesta. Kummatkin yritykset saivat kehuja pätevästä henkilökunnasta. Meillä on molemmilla aivan mahtava työporukka ja on hienoa saada tehdä yhteistyötä toistemme kanssa. Ties mitä muita yhteisiä tempauksia vielä keksimme, naiset tiivistävät pilke silmäkulmassa. 

Teksti: Roosa Linnanmäki

 

 

MAINOS
Exit mobile version