24.3 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Virve ja Antti & AMS konsertoivat valoa pimeään syksyyn!

Alajärvellä saadaan nauttia huomenna lauantaina 7.11. jo kolmatta kertaa pimeän syksyn katkaisevasta konsertista, jossa lavalle nousevat Virve Leppäaho ja Antti Nelimarkka tutun AMS bändin säestyksellä.

Tälläkin kertaa konserttiin on valikoitunut kaikille tuttuja kappaleita mutta uudelleen sovitettuina ne puhuttelevat varmasti kaiken ikäisiä, myös aiempaa nuorempaa yleisöä.- Toivoisin kovasti näkeväni yleisössä omaakin ikäluokkaani, tämä on myös teille, Virve sanoo.

MAINOS

Vaikka kyseessä on konsertti, ei se tarkoita jäykkää pönöttämistä paikallaan, vaan Antti ja Virve toivovat kaikkien tulevan mukaan sellaisena kuin ovat ja rennosti ”klubimeiningillä”. Istua saa vaikka lattialla tai laittaa tuolit kaverien kanssa kimppaan!

Itse konsertissa kuullaan tänä vuonna entistä monipuolisempi kattaus musiikkia ja Antti ja Virve arvioivat, että nyt solistit ovat jo hitsautuneet hyvin yhteen bändin kanssa. Bändin pojat ovat soittaneet yhdessä kauan, joten heidän kemiansa pelaavat, ja nyt sama toimii myös solistien kanssa.

Kun esimerkiksi ehdotin uudenlaista sovitusta erääseen kappaleeseen, yhteinen ajatus löytyi heti, Antti kiittää. – Bändi on todella joustava, siltä saa mitä pyytää.

Bändissä soittavat tuttuun tapaan kitarassa Tero Kalliomaa ja Hannu Siirtola (Vimpeli), bassossa Tommi Vainio ja rummuissa Jari Erkkilä.

Virve ja Antti ovat kuluneen vuoden aikana molemmat ottaneet laulutunteja ja Virve kiittää sitä, että äänen käyttö on kehittynyt paljon – erityisesti hengitystekniikkaan on saanut paljon apua.

Konsertin ohjelmisto koostuu suomenkielisestä musiikista kahta Virven biisiä lukuun ottamatta. Vanhemmista kappaleista kuullaan tuoreet sovitukset. Varsinaista teemaa ei ole, yhteisnimenä konsertilla on ”Valoa ikkunassa”, johon kiteytyy ajatus piristää ihmisiä tähän pimeään vuodenaikaan, jolloin Jouluunkin on vielä matkaa.

Konsertin kestää noin puolitoista tuntia alkaen kello 18.30 kahvituksella ja musiikin vuoro on kello 19.

Tapahtuman järjestäjä on Alajärven Nuorisoseura ja tuotto ohjautuu sen toimintaedellytysten turvaamiseen. Isona tavoitteena on kerätä varoja kokoontaitettavien pöytien hankintaan. Konsertin toteuttamista tukevat Järvi-pohjanmaan kulttuuripalvelut, Japo, Torstai-lehti sekä S-Market Alajärvi, joka tarjoaa kahvit ja pullat.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät