Paavolantorin kehityshanke etenee yli odotusten

Mainos[adrotate banner="3"]

Paavolantorin rakennushanke Alajärven keskustassa on edennyt aikataulun mukaisesti uudisrakennuksen osalta vesikattoon ilman suurempia ongelmia.

Uusien tilojen on tarkoitus olla luovutettavissa käyttäjille kesäkuun alkupuolella, jolloin avajaisia päästään viettämään heinäkuun alussa.

MAINOS

Jos oman yrityksen sijoittaminen Paavolantorille kiinnostaa, kannattaa olla mahdollisimman varhain yhteydessä, jolloin tarvittavat tilaratkaisut voidaan toteuttaa sisätiloissa hyvissä ajoin ennen kauppakeskuksen avajaisia.

Lähes kaikkien vapautuvien tilojen osalta on käyty neuvotteluja uusien yrittäjien kanssa. Kiinnostuneiden joukossa on vaateliikkeitä, kodinkoneliike, koruliike ja kauneudenhoitoalan yrityksiä, sekä muutamia toimistotilojen tarvitsijoita.

Esimerkiksi vaateketju Seppälä on varannut liikekeskuksesta yhteensä 350 neliön tilan uutta myymälää varten, sillä liike on menestynyt paikkakunnalla ja tarvitsee nykyistä suuremmat tilat.

Erityisesti ravintolatilojen osalta tilanne on edelleen avoin, vaikka alustavia keskusteluja muutamien toimijoiden kanssa on käyty.

Uuteen Paavolantoriin sijoittuu lähes 20 erikoisliikettä, jolloin siitä muodostuu seudun monipuolisin liikekeskus.

Kauppakeskukseen voi tulla pidemmäksikin ajaksi viihtymään, tapaamaan tuttuja ja tutustumaan samalla kertaa useamman liikkeen palveluihin. Useiden liikkeiden sijoittuminen samaan tilaan lisää asiointimukavuutta ja parantaa samalla yritysten näkyvyyttä.

Yli odotusten edenneen hankkeen kunniaksi järjestetään uusien katosten suojissa perjantaina 11.12.harjakaismarkkinat, jossa on kahvi- ja makkaratarjoilu, sekä ilmaisia myyntipaikkoja torimyyjille.

Torimyyntipaikan voi varata Antero Joensuulta sähköpostilla: antero.joensuu@paavolantori.fi tai puhelimella: 050 386 3201.

MAINOS
Edellinen artikkeliLappajärveläisyritys Susannan olohuone sai Oriflamen palkinnon
Seuraava artikkeliTuomiosunnuntai: Kristuksen kuninkuuden sunnuntai