-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Valon siivin -konsertissa Leppilampi ja Jippu

Upea ”Valon siivin” Jukka Leppilammen ja Jipun konsertti kuullaan Alajärven kirkossa torstaina 26.11. kello 18. Ilta alkaa konsertilla ja päättyy Kotikylän messuun ja yhteiseen ehtoollisen viettoon. Pappina illassa mukana Jenny Kärki.

Vuoden pimeimpään aikaan sijoittuva Valon siivin-konsertti saa nimensä teoksesta, jolla valotaiteilija Heikki Laaksonen sisustaa kunkin konserttipaikan.

MAINOS

Äänentoistosta vastaa äänisuunnittelija Seppo Saranpää. Musiikkia rikastuttavat kosketinsoittaja ja saxofonisti, Joonatan Rautio sekä lyömäsoitintaiteilija ja äänivirtuoosi, Kaarle Mannila.

Joulua kohti siivittävän konsertin ohjelmisto on Jipun ja Jukan tunnetuimpia lauluja. Jipun viime vuonna ilmestyneeltä Rakkauden Joulu-albumilta ovat mukana mm Armolaulu, Kaipaus, Tulkoon valtakuntasi, Kun rakkaus tänä yönä vallan saa. Samoin Jipun aikaisemmat suosikkilaulut kuten Jos sä tahdot niin ja Enkelten kaupunki saavat tuoreen tulkinnan konsertissa.

Jukka Leppilampi on säveltänyt myös uutta materiaalia, joista kaksi ovat nimenomaan joululauluja. Lisäksi kuullaan Jukan tuotannosta tunnettuja lauluja kuten Majataloja, tietä ja sanoja, Kolme puuta, Minun tähteni ja Jumalan Valtakunta tulee.

Konsertin huipentumia ovat Jipun ja Jukan yhdessä tulkitsemat laulut, joista tunnetuin on Leppilammen klassikko Minun käteni soi. Iltaan on vapaa pääsy.

Tiina Paalijärvi

[adrotate banner=”10″]

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät