1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Alkoholismi on sairaus josta voi toipua täysin

Fenix-klinikat Oy järjestää avoimen Aidosti apunasi -yleisö-infotilaisuuden Alajärvellä maanantaina 30.11. klo 16.30.

Päihderiippuvuus koskettaa koko perhettä, mutta siitä voi toipua kokonaisvaltaisesti. Fenix-klinikat Oy järjestää Aidosti apunasi -yleisöinfotilaisuuden, jossa asiasta kiinnostuneet pääsevät kuulemaan ja keskustelemaan siitä millainen sairaus päihderiippuvuus on ja miten koko perhe- ja lähiyhteisö voivat toipua siitä hyvään elämään. Sama luento järjestetään aikaisemmin päivällä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

MAINOS

Yleisötilaisuus aloitetaan kahvitarjoilulla klo 16.00. Luento ja vapaa keskustelutilaisuus alkaa klo 16.30 ja kestää n. klo 18.00 saakka. Paikka on Alajärven kaupungintalon valtuustosali osoitteessa Alvar Aallon tie 1, 62900 Alajärvi.

Fenix-klinikat on luotettava ja asiantunteva päihdehoidon ammattilainen, jonka hoito-henkilöstön ammatillinen peruskoulutus yhdistettynä omakohtaiseen kokemukseen hoidon vaikuttavuudesta luovat turvalliset puitteet päihderiippuvuudesta toipumiseen ja uuden raittiin elämäntavan rakentamiseen päihderiippuvaiselle ja hänen lähipiirilleen. Fenix-klinikoiden hoito perustuu Minnesota-filosofiaan, jota on kehitetty edelleen tuoreen tutkimustiedon avulla. Lääkkeettömän hoidon tuloksena on raittius, eli laadukkaan toipumisen ja kuntoutumisen tuottama tila, jossa alkoholisti on vapautunut pakonomaisesta riippuvuudestaan kaikkiin päihteisiin ja juomisen tarve poistuu.

Hoitotulokset ovat tutkitusti vaikuttavia (Oinas-Kukkonen 2013) ja hoito sopii kaikille, joille päihteiden käyttö aiheuttaa negatiivisia seurauksia. Fenix-klinikoilla päihderiippuvuutta hoidetaan koko lähiyhteisö huomioiden. Hoidon aikana läheisille selviää, mistä päihderiippuvaisen juomisen kontrollin menettäminen johtuu ja kuinka juomisen tarve on mahdollista poistaa asiantuntevan hoidon avulla. Perheen ja lähiyhteisön jäsenten samanaikainen toipuminen antaa hyvät eväät tulevaan, eikä läheisten tarvitse enää kantaa huolta päihderiippuvaisen toipumisesta.

Tutkitusti suostumus hoitoon tuloon riittää, eikä potilaan motivoituneisuus hoidon aloittamisen hetkellä ennusta hoidon tulosta (Oinas-Kukkonen 2013). Oma motivaatio toipumiseen herätellään hoidossa ensimmäisinä päivinä ja hoito antaa työkalut sairauden itsenäiseen hoitamiseen.

Tervetuloa kuulemaan lisää ja keskustelemaan tehokkaasta päihdehoidosta!

Lisätietoa hoitomuodosta osoitteessa www.fenix-klinikat.fi

Fenix_logo_RGB

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät