-19.9 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Kyyjärvi valmistautuu joulun odotukseen

Ensi viikonloppuna Kyyjärvellä valmistaudutaan toden teolla joulun odotukseen, sillä luvassa on mukavia tapahtumia koko perheelle.

Lauantaina 28.11 aamukymmeneltä käynnistyy Kaunis Kyyjärvi ry:n ideoima ohjelmallinen joulutori Nuorisotalo Rientolassa. Yhdistysten ja järjestöjen myyntipöydiltä löydät varmasti pukinkonttiin sopivia lahjoja ja saat uusia ideoita.

MAINOS

Myynnissä on myös Kyyjärvi-kalentereita vuodelle 2016. Joulupukki ottaa varaslähdön Korvatunturilta ja vierailee joulutorilla.

Joulutorin yhteydessä SPR järjestää vaate- ja kalustekeräyksen Kyyjärvelle sijoittuville turvapaikanhakijoille.

Kyyjärven kunnanviraston pihapiirissä sijaitseva maakunnan komein joulukuusi saa valaistuksen sunnuntaina 29.11 kello 17.

Valojen sytytyskammesta kääntävät – nyt jo kolmannen kerran – POP Pankin toimitusjohtaja Urpo Ojala ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki. Kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Antti Tuukkanen pitää valaistuspuheen.
Kylätuvan naiset hoitavat kahvi- ja mehutarjoilun tuttuun tapaan.

Lisätietoa viikonlopun tapahtumista löydät Nopola News verkkomediasta osoitteesta www.nopolanews.fi, josta voit muuten seurata myös jouluvalojen sytytystä Webcams-sivun alta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät