Kyyjärvi valmistautuu joulun odotukseen

Mainos[adrotate banner="3"]

Ensi viikonloppuna Kyyjärvellä valmistaudutaan toden teolla joulun odotukseen, sillä luvassa on mukavia tapahtumia koko perheelle.

Lauantaina 28.11 aamukymmeneltä käynnistyy Kaunis Kyyjärvi ry:n ideoima ohjelmallinen joulutori Nuorisotalo Rientolassa. Yhdistysten ja järjestöjen myyntipöydiltä löydät varmasti pukinkonttiin sopivia lahjoja ja saat uusia ideoita.

MAINOS

Myynnissä on myös Kyyjärvi-kalentereita vuodelle 2016. Joulupukki ottaa varaslähdön Korvatunturilta ja vierailee joulutorilla.

Joulutorin yhteydessä SPR järjestää vaate- ja kalustekeräyksen Kyyjärvelle sijoittuville turvapaikanhakijoille.

Kyyjärven kunnanviraston pihapiirissä sijaitseva maakunnan komein joulukuusi saa valaistuksen sunnuntaina 29.11 kello 17.

Valojen sytytyskammesta kääntävät – nyt jo kolmannen kerran – POP Pankin toimitusjohtaja Urpo Ojala ja kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki. Kunnanvaltuuston varapuheenjohtaja Antti Tuukkanen pitää valaistuspuheen.
Kylätuvan naiset hoitavat kahvi- ja mehutarjoilun tuttuun tapaan.

Lisätietoa viikonlopun tapahtumista löydät Nopola News verkkomediasta osoitteesta www.nopolanews.fi, josta voit muuten seurata myös jouluvalojen sytytystä Webcams-sivun alta.

MAINOS
Edellinen artikkeliJoulunavausmarkkinat lauantaina Soinissa
Seuraava artikkeliJoulu saapuu Lehtimäelle!