Jaakko Ryhäsen sinivalkoinen joulukonsertti Alajärvelle

Mainos[adrotate banner="3"]

Maailman oopperataloissa mainetta niittänyt bassolaulaja Jaakko Ryhänen tekee loisteliaan comebackin vaikean sairausjakson jälkeen konsertoiden perinteisessä joulukonsertissa Alajärvellä neljäs joulukuuta kello 19.

Muut kiertueen paikkakunnat ovat Forssa, Hyvinkää, Imatra, Rauma ja Helsingin Johanneksen kirkon Taivaallinen Joulu yhdessä Mari Palon kanssa. Alajärven Kirkossa tiedossa on unohtumaton joulukonserttielämys, kun Jaakko Ryhänen kutsuu kirkkoon urkutaiteilija Ville Urposen.

MAINOS

Jaakko Ryhänen on yksi aikamme maineikkaimpia bassoja. Hän on loistokkaan uransa aikana esiintynyt oopperakirjallisuuden kaikissa keskeisissä bassorooleissa. Jaakko Ryhäsen kansainvälinen solistiura käynnistyi New Yorkin Metropolitanissa vuonna 1983. Ryhäsen vakinaisina vierailukohteina ovat olleet kaikki Euroopan suuret oopperatalot.

Oopperauran ohella Jaakko Ryhänen vierailee eri puolilla maailmaa myös konsertti- ja oratoriosolistina. Hänen lukuisat levytyksensä ovat kotimaassa saaneet suuren suosion. Jaakko Ryhäselle myönnettiin Pro Finlandia -mitali 1989.

Osa konsertin tuotosta lahjoitetaan Medialähetysjärjestö Sansan toimintaan.
Jaakko Ryhäsen Sinivalkoisen Joulukonsertin ennakkomyyntipaikat ovat Lippupisteessä ja Alajärven Nesteellä.

MAINOS
Edellinen artikkeliTyytyväisyys kuntapalveluihin kasvussa – Vimpeli yhtenä tutkimuskuntana
Seuraava artikkeliSadastuhannes nuttu pääsi lämmittämään vastasyntynyttä vauvaa