13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Kinkut sulivat lentopalloturnauksessa Lehtimäellä

Lentopallon perinteinen kinkunsulatusturnaus järjestettiin Tapaninpäivänä Lehtimäen opistolla ja nuorisoseuralla.

Kinkkuja on sulateltu turnauksessa jo 80-luvulta lähtien. Tuolloin mukana oli joukkueita Lehtimäen kyliltä. Myöhemmin kutsuttiin mukaan soinilaisia ja nykyään joukkueita on saapunut muistakin naapurikunnista.

MAINOS

Tänä vuonna mukana oli yhteensä kahdeksan joukkuetta. Alkusarjassa pelattiin toinen alkusarja Opiston salissa ja toinen nuorisoseuralla.

Joukkueet olivat Soinin Tiikerit, Team Härkä, Melekein Kukkoset, Rannan Riento, Mikan tiimi, Rannan Pojat, Keskikylä ja Rantatöysä. Joukkueessa sai olla kentällä korkeintaan yksi nelossarjan lisenssipelaaja. Joukkueessa tuli olla myös vähintään yksi nainen kentällä.

Kaksi joukkuetta molemmista alkusarjoista pääsi jatkopeleihin. Molemmissa alkusarjoissa pelattiin tasaisia pelejä. Lopulta loppuotteluun ylsivät Rantatöysän Dynamo ja Team Härkä. Rantatöysän porukka vei voiton 2-0 (25-24, 25-23). Näin palkintopytty matkasi Rantatöysään.

Lehtimäen Jyskeen palloilujaosto järjesti turnauksen.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät