3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alajärven yläkoulun tytöt lentopalloilivat ja voittivat SM-kultaa

Koululiikuntaliiton järjestämät lentopallokilpailut päättyivät alajärveläisittäin loistavasti. Alajärven yläkoulun 8. ja 9. luokan lentopalloilijatytöt nappasivat keskiviikon loppuottelussa SM-kultaa voittaen kaikki kolme loppufinaaliotteluaan.

Otteluissa miteltiin ensin alkusarjan ottelut omalla läntisellä alueella. Sen jälkeen pelattiin aluefinaalit Seinäjoella ja nyt valtakunnalliset loppufinaaliturnaukset Alajärvellä.

MAINOS

Mukana oli joukkueita 30 koulusta. Loppupeleihin olivat selviytyneet Alajärven lisäksi toiseksi sijoittunut Kuusamo, pronssin napannut Pieksämäki ja Euran joukkue neljäntenä. Keskiviikon ottelutulokset olivat seuraavat: Pieksämäki-Kuusamo 2-1, Kuusamo-Eura 2-0, Eura-Pieksämäki 2-1, Alajärvi-Eura 2-0, Pieksämäki-Alajärvi 1-2 ja Kuusamo-Alajärvi 0-2.

Joukkuetta valmensivat Juhani Polvi, Kari Mattila ja Juha Hulkko. Kultajoukkueen tytöt pelaavat kaikki Ankkureiden lentopallojoukkueessa B/C-tytöt, ja liikunnan opettaja Anneli Paavola antaakin seuralle omat kiitoksensa.

– Pohja ja perusta osaamiselle ja menestykselle tulevat ansiokkaasta seuratyöstä. Iso kiitos koululle, seuratyölle, pelaajille ja kotiväelle, sekä myös kaikille niille tuomareille ja kirjureille jotka mahdollistivat turnauksen järjestämisen, kiittelee Paavola.

Alarivi: Noora Mäkelä, Senni Penninkangas, Vilma Hänninen, Nea Saukko ja Nea Mattila. Ylärivi: Valmentaja Juhani Polvi, Sanna Parkkonen, Jenni Tallbacka, Sara Ojanperä, Roosa Väliaho, Bettina Yli-Sissala, Elli Mertaniemi ja valmentaja Kari Mattila. Kuvasta puuttuu Janica Maunula.
Alarivi: Noora Mäkelä, Senni Penninkangas, Vilma Hänninen, Nea Saukko ja Nea Mattila. Ylärivi: Valmentaja Juhani Polvi, Sanna Parkkonen, Jenni Tallbacka, Sara Ojanperä, Roosa Väliaho, Bettina Yli-Sissala, Elli Mertaniemi ja valmentaja Kari Mattila. Kuvasta puuttuu Janica Maunula.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät