11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Kuntoradan valaistus uusitaan Soinissa

Soinin Sisu ry toteuttaa tämän vuoden aikana kuntoradan valaistuksen uusimisen hankerahoituksella. Kustannusarvio on 70000 euroa ja Soinin Sisu ry tarvitsee tilapäisrahoitusta hankkeen toteutuksen ja avustusten maksun väliseksi ajaksi.

Soinin kunta on tukenut kylien ja järjestöjen hankkeita korottomalla tilapäisrahoituksella. Kunnanhallitus esittääkin valtuustolle, että vuoden 2016 talousarvion rahoitusosaa muutetaan siten, että sinne varataan 42000 euroa tilapäisiin antolainoihin. Summa myönnetään tilapäisrahoituksena Soinin Sisu ry:lle kuntoradan valaistushankkeen toteutukseen.

Tilapäislaina maksetaan takaisin kunnalle siinä vaiheessa, kun Soinin Sisu ry saa avustukset hankkeesta, kuitenkin viimeistään 30.6.2017.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät