MAINOS

Pesiskurssi Alajärven yläkoululle

Alajärven yläkoulun ja Alajärven Ankkurien pesäpallojaoston yhteistyössä ideoima pesäpallokurssi käynnistyy ensi syyslukukautena.

Ankkurien junioripäällikkö Tero Tuomela ja edustusjoukkueen pelinjohtajan Matti Iivarinen ovat suunnitelleet toteutuksen yläkoulun rehtorin Heimo Kemppaisen kanssa.

MAINOS

– Idea kurssiin tuli Ankkureilta ja päätimme tarttua mielenkiintoiseen tarjoukseen. Käytännönläheiset kurssit ovat olleet tänä keväänä todella suosittuja.

– Liikunta, taito- ja taideaineet, ilmaisutaito sekä sosiaalisen työn kurssi ovat kaikki olleet oppilaiden mieleen. Pesäpallo istuu hienosti tämän kevään ”trendiin, kertoo rehtori Kemppainen.

Kurssin opettajina toimivat näillä näkymin pesäpallon ammattilaiset. Tähän asti yläkoulu on tarjonnut palloilukursseja, mutta nyt valittavana on ensimmäistä kertaa ollut yhteen lajiin eli pesäpalloon keskittyvä kurssi.

Alajärven lukion puolella pesiskursseja on ollut mahdollista valita jo useiden vuosien ajan. Näistä kursseista ei opintoja ole kertynyt, mutta yläkoulun kurssi on normaalisti arvioitava opintosuoritus.

– Tämä on hieno mahdollisuus lajiin vihkiytyneille nuorille parantaa lajitaitoja. Kurssi kestää ns. koko vuoden eli kaksi tuntia viikossa.

– Käsittääkseni kyseessä on aika ainutlaatuinen kurssi ihan valtakunnallisestikin. Ensi syksynä starttaa yhdeksäsluokkalaisten ryhmä. Toivottavasti jatkossa mukaan saadaan myös kahdeksasluokkalaiset, pohdiskeli junioripäällikkö Tuomela.

MAINOS
Exit mobile version