25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Ihan perheestä Facebook -sivusto tuo luotettavaa tietoa lapsiperheisiin

Järvi-Pohjanmaan lapsiperheiden vanhemmille on avattu uusi, helppo palvelu, Ihan perheestä Facebook -sivusto.

Sivustolla jaetaan luotettavaa ja monipuolista tietoa alueen lasten vanhemmille. Sivuston kautta saa tietoa mm. liikunnasta, ravitsemuksesta, perhesuunnittelusta, lasten ja nuorten kehitykseen liittyvistä asioista, paikallisista palveluista ja tapahtumista.

MAINOS

Terveydenhoitoja Marleena Kuoppa-aho ja liikunnanohjaaja Janne Kujala kertovat, että sivustolla keskitytään ”ihan vain perheisiin”. – Sivusto on suunnattu ensisijaisesti Järvi-Pohjanmaan alueen lapsiperheiden vanhemmille, mutta sivustosta saavat toki tykätä muutkin!
Sivustoa ylläpitävät perheille tutut ja luotettavat ammattilaiset alueelta.

Perhesuunnittelusta kertoo terveydenhoitaja Virpi Salmenautio, äitiysneuvolan kuulumisista terveydenhoitaja Tiina Särkijärvi, lastenneuvolasta terveydenhoitaja Aino-Maija Ojala, kouluterveydenhuollosta terveydenhoitaja Marleena Kuoppa-aho, vapaa-aikatoimen kuulumisista liikunnanohjaaja Janne Kujala, sivistystoimen kuraattori Sanna Korjonen ja perhetyön asioista perheohjaaja Leena Ojanperä.

Lisäksi terveyspalvelujohtaja Stogiannis Ioannis on mukana konsultoivana lääkärinä ja tuo myös aika ajoin ajankohtaisia terveisiä alueen lapsiperheille.

Kuoppa-aho ja Kujala kertovat, että kukin sivustoa ylläpitävä taho jakaa sivuston kautta ajankohtaista informaatiota perheille omasta ammatillisesta näkökulmastaan katsottuna. Näin tieto on mahdollisimman monipuolista ja luotettavaa ja löytyy yhdestä paikasta.

Tavoitteena sivustolla on myös parantaa eri sektoreiden välistä yhteistyötä. Kukin mukana oleva taho on sitoutunut tekemään töitä hyvinvoinnin lisäämiseksi ja perheiden parhaaksi.

Ihan Perheestä -sivuston profiili- ja kansikuva on suunniteltu yhteistyössä starttipaja Laiturin nuorten kanssa. Vauhtia suunnitteluun haettiin Saija Ylisen pitämältä kuvankäsittelykurssilta.

– Kannattaakin käydä Facebookissa tykkäämässä sivustosta ”Ihan perheestä”, kannustavat Kuoppa-aho ja Kujala kaikkia alueemme lapsiperheiden vanhempia ja muita perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneita.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät