Muodin Top-Pisteen syntymäpäiväviikko on täynnä ohjelmaa

Mainos[adrotate banner="3"]

Muodin Top-Piste on toiminut naisten vaatettajana Alajärvellä jo vuodesta 1971. Kauppias ja pukeutumisneuvoja Matleena Saukko aloitti yrittäjänä naisten pukeutumisen erikoisliikkeessä vuonna 2001.

15 vuoteen on mahtunut paljon asioita, niin hyviä kuin huonojakin. Joitain asioita on jouduttu oppimaan kantapään kautta. Matleenan vakava sairastuminen muutama vuosi sitten toi haasteita yrittäjyyteen. Isona apuna kaupalla on ollut hänen työntekijänsä Jonna Höri, joka on neljä vuotta sitten ensimmäisen työharjoittelunsa kautta jäänyt taloon.

MAINOS

-Pienillä paikkakunnilla on usein haasteena saada ihmiset tutustumaan liikkeisiin. Asiakkaalla saattaa olla tunne, että on pakko ostaa jotain, mikä ei tietenkään pidä paikkansa! Tänne saa tulla ihan vain hypistelemään ja sovittamaan vaatteita. Mielellämme autamme aina jos voimme, Matleena kertoo.

-Pastellivärit ja romantiikka on edelleen muodissa, mutta myös suoraviivaisempaa vaatetta löytyy. Sininen kaikissa sävyissään sopii suomalaiselle naiselle. Myös mustavalkoinen on ajaton ja raikas yhdistelmä vaatetuksessa, Matleena kertoo.

Muodin Top-Piste juhlii ensi viikolla syntymäpäiväänsä näyttävästi. Jokaiselle päivälle on suunniteltuna mielenkiintoista ohjelmaa. Maanantaina 14. päivä yrittäjän tytär Milla Saukko hemmottelee asiakkaita ilmaisilla käsihoidoilla.

IMG_6658
Matleena kertoo, että Jokainen Zand Amsterdam-hame on oma yksilönsä, kahta samanlaista ei ole! Yhtä hametta voi käyttää monella eri tavalla.

Tiistaina Matleena kertoo asiakkailleen Zand Amsterdam-mallistosta, joka kuuluu tämän hetken top-tuotteisiin. Jopa neljällä eri tavalla käytettävä hame on ollut asiakkaiden hartaasti toivoma lisä valikoimaan.

Keskiviikkona luvassa on XL-mallistojen esittely ja torstaina esitellään suomalaista designia juhlavaatetuksessa. Perjantaina vuorossa on syntymäpäiväkahvitus ja erityistarjouksia. Lauantaina Matleenalta saa huivivinkkejä ja jotain kivaa kotiin vietäväksi.

Roosa Linnanmäki

MAINOS
Edellinen artikkeliUusikylän koululla talkoiltiin talvilomaviikolla
Seuraava artikkeliSoinin Hippo-hiihdoissa tunnelmaa