Musiikin ja elämisen ihmettelyä huomenna Soinissa

 Sopraano Minna-Leena Lahti on kokkolalaissyntyinen laulaja ja kirkkomuusikko.

Sopraano Minna-Leena Lahti on kokkolalaissyntyinen laulaja ja kirkkomuusikko.

Kaksi nuorta muusikkoa, sopraano Minna-Leena Lahti ja urkuri-pianisti Matti Pohjoisaho pitävät Soinin kirkossa konsertin, jossa he jakavat kuulijoilleen elämän iloista ja suruista, kuolemasta ja ikuisuudesta kertovia tarinoita musiikin muodossa.

Tämän konsertin kappaleet ovat lähtöisin taitavien säveltäjien kynistä: Georg Friedrich Händel, Toivo Kuula, Oskar Merikanto, Jean Sibelius, César Franck, Richard Strauss ja Hugo Wolf.

MAINOS

Sopraano Minna-Leena Lahti on kokkolalaissyntyinen laulaja ja kirkkomuusikko, joka opiskelee myös laulupedagogiikkaa. Hän on laulanut kuorolaisena useissa suurissa kirkkomusiikkiteoksissa ja oopperoissa, viimeisimpänä West Coast Kokkola Operan tuotannoissa kesällä 2015.

Matti Pohjoisaho on nuori suomalainen urkutaiteilija, joka on opiskellut urkujensoittoa ja kirkkomusiikkia Sibelius-Akatemiassa vuosina 2009-2014. Hän opiskeli yhden kevään vaihto-oppilaana Amsterdamin konservatoriossa.

Pohjoisahon toisena lopputyönään säveltämä pääsiäisyön messun musiikki kantaesitettiin pääsiäisenä 2015 Helsingin tuomiokirkossa. Matti Pohjoisaho esiintyy säännöllisesti niin soolokonsertein kuin myös eri soittajien ja laulajien kanssa sekä Suomessa että ulkomailla. Talvikauden 2016 hän toimii Kokkolan suomalaisessa seurakunnassa kanttorina.

Konsertti Soinin kirkossa on torstaina 17.3. kello 19. Vapaa pääsy, ohjelma kymmenen euroa. Tervetuloa herkistämään aisteja ja mieltä!

MAINOS
Exit mobile version