14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Toivon piiri alkaa Kahvila Toivossa

Kaikille miehille avoin raamatuntutkistelu aloitetaan Kahvila Toivossa huomenna maanantaina 21.3. kello 18. Tarkoitus on kokoontua kerran kuukaudessa maanantaisin samaan kellonaikaan.

Tässä Toivon piirissä tutustutaan Jumalan Sanaan ja tutkitaan, mitä sillä on antaa tämän ajan ihmisille. Monia askarruttavat kysymykset, kuten tuleeko Jeesus pian takaisin; elämmekö lopun ajassa; mikä on pelastusvarmuus; mitä synti on; onko Israel ajan kello; mitä kuoleman jälkeen jne. Vapaamuotoisessa illassa voi tehdä kysymyksiä, ja etsitään yhdessä Raamatusta vastauksia.

MAINOS

Elämme hyvin mielenkiintoisessa ajassa, josta Jumala on puhunut Sanassaan monien profeettojensa kautta. Ajan pimetessä Raamattu antaa toivon tulevaisuuteen ja rohkeutta kohdata huominen. Mukaan toivotaan myös helluntaiseurakunnan ulkopuolelta niitä, jotka ovat kiinnostuneita Raamatusta. Kokoontumisajat voi lukea helluntaiseurakunnan ilmoituksista.

Puhuessaan lopun ajan merkeistä Jeesus rohkaisee opetuslapsiaan näin: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne hetki on lähellä.” (Luuk.21: 28)

Kaikki ovat tervetulleita!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät