-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Ankkureille lentopallon AM -hopeaa myös D -tytöt 6vs6 peleissä

Lauantaina 16.4. Kuortaneella ratkottiin lentopallon D-tyttöjen aluemestaruussarjan sijoitukset 6vs6 peleissä. Ankkureiden D-tytöt olivat aiemmin selvittäneet tiensä kuuden parhaan joukkoon ja lauantaina oli aika pelata lopullisista sijoituksista.

Ankkurit lähtivät sijoituspeleihin ns. haastajan asemasta, sillä tytöt olivat aloittaneet omat 6vs6 pelinsä vasta tammikuussa, kun taas Kuortaneelle osallistuvista joukkueista osa oli pelannut 6vs6 pelejä jo syksystä lähtien.

MAINOS

Värikkäiden vaiheiden jälkeen olivat täysillä pelanneet ja kaikkensa likoon laittaneet tytöt selvittäneet alkulohkon ja puolivälierien kautta tiensä neljän parhaan joukkoon. Välierissä vastaan tuli Seinäjoki-Lentis, joka oli toinen ennakkosuosikeista.

Seinäjokea vastaan ensimmäisestä erästä tuli niukka tappio mutta tästä sisuuntuneena tytöt lähtivät toiseen erään uusi vaihde silmässä ja veivät erän itselleen. Kolmannessa erässä SeLe pääsi niukkaan johtoon heti alussa.

Tyttöjen valmentaja otti tähän väliin aikalisän ja sai luotua tyttöihin uskoa ja energiaa. Aikalisän jälkeen tytöt saivat SeLen etumatkan kiinni ja pelin loppu menikin sitten Ankkureiden tahdissa. Tytöt voittivat pelin erin 2-1 ja olivat tehneet lähes mahdottomasta mahdollisen ja selvittivät tiensä finaaliin.

Finaalissa vastaan tuli Kuortaneen Lentopallo, joka oli toinen ennakkosuosikeista. Finaalin Kuortane vei erin 2-0 mutta tytöt taistelivat hienosti ja laittoivat Kuortaneelle kampoihin tosissaan.

Ankkureiden todella hienosti taistelemaa aluemestaruushopeamitalia kirkastaa entisestään se, että joukkueesta lähes puolet on vuonna 2004 syntyneitä, kun taas muissa joukkueissa pelaajat olivat lähestulkoon kaikki 2003 syntyneitä.

Hienoa ja kiitos tytöt sekä valmentajat Juhani Polvi, Ari Koivusaari ja Jarmo Hänninen, sillä kaksi aluemestaruushopeaa kahtena peräkkäisenä viikonloppuna on todella mahtava saavutus.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät