0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Evijärven Nuorisoseuran Naisten Illasta piristystä kevääseen

Viime perjantaina Evijärven Nuorisoseura järjesti jo neljännen kerran Naisten Illan. Näytteilleasettajia oli niin sisustukseen, kauneuteen, terveyteen kuin pukeutumiseenkin liittyen.

Sirpa Joutsenen uniikit ja persoonalliset korut olivat Naisten Illassa suosittuja.
Sirpa Joutsenen uniikit ja persoonalliset korut olivat Naisten Illassa suosittuja.

Piha-alue täyttyi autoista nopeasti ja naiset pääsivät tutustumaan esillä olleisiin tuotteisiin. Lisäksi oli mahdollisuus saada itselleen hemmottelua. Illan aikana tarjottiin myös kevyttä iltapalaa.

MAINOS

Kortesjärveläiset naapurit Taina Pitkäjärvi ja Kyllikki Pitkäjärvi olivat lähteneet katsomaan mitä tapahtuma tarjoaa. He olivat mukana shoppailumielellä, ja löysivätkin ostettavaa. Naisten Illan tarjontaa he pitivät kaikin puolin mielenkiintoisena.

Evijärveläinen parturi-kampaamo Anne teki ilmaisia hiuspohjan ja hiusten mikrokamerakuvauksia. Kuvauksella nähdään hiuspohjan ongelmat. Näyttöruudulta näki itsekin hiuspohjansa tilanteen. Parturi-kampaaja Anne Kujalalta sai myös tuotesuosituksia hiuspohjan ongelmien hoitoon.

Käsityöläinen Sirpa Joutsen Evijärveltä esitteli uniikkeja ja persoonallisia itse valmistamiaan koruja. Hän käyttää kierrätysmateriaaleja, ja saa vaikka asiakkaan vanhoille lusikoille uuden elämän korujen muodossa.

Naisten Iltana suosituimpia tuotteita olivat korvakorut. Lisäksi Joutsen kierrättää vanhoja kirjoja käyttämällä niitä taideteoksiinsa.

Soile Söderlingillä oli esillä illan sisustusteemaan liittyen kaisla- ja pajutuotteita. Monipuolinen valikoima pöytäliinoja ja tabletteja oli tehty kangaspuilla. Myös hänen kaislasta tekemiään sydämiä ja koreja oli saatavilla kodin sisustukseen.

Pukeutumisneuvoja ja värikonsultti Reetta Keto Cristina’s Stylestä Jepualta teki illan aikana pikavartaloanalyysejä. Sen avulla sai tietää vartalotyyppinsä ja kuinka korostaa sen parhaita puolia.

Soile Söderlingin käsissä kaisla ja paju taipuvat monenlaiseksi kodin sisustustuotteeksi.
Soile Söderlingin käsissä kaisla ja paju taipuvat monenlaiseksi kodin sisustustuotteeksi.

Keto tekee vartaloanalyysien lisäksi Beauty Colors -värianalyysejä. Hän toimii myös personal shopperina ja lähtee asiakkaan mukaan vaateostoksille. Asiakkaalle etsitään yhdessä oikeanväriset ja -tyyliset sekä budjettiin sopivat vaatteet.

Keto voi kurkistaa myös asiakkaan vaatekaappiin, jolloin katsotaan miten sen sisältöä voisi yhdistellä ja mitä hankkia lisää. Vain 11:llä eri vaatekappaleella voi saada jopa 40 yhdistelmää! Kedolta voi pyytää myös räätälöityä ohjelmaa vaikkapa naisten iltoihin tai tyky-tilaisuuksiin.

Popo Fashion Evijärveltä on ollut tapahtumassa mukana joka kerta. Naisten hypisteltäväksi oli tuotu vaatteita, kenkiä ja asusteita. Kiinnostuneita oltiin varsinkin kesän värikkäistä ja kevyistä paidoista sekä asusteista. -Naisten pitää saada aina huiveja lisää, vaikka niitä olisi sata, Kultalahti kertoo suositusta tuotteesta.

Kevään juttuna hän pitää värejä, joista erityisesti pinkki ja koralli näkyvät nyt vaatetuksessa. Myös maksimekot ovat tehneet uuden tulon.

Mukana oli myös lukuisia muita näytteilleasettajia, jotka edustivat useita eri tuotemerkkejä tai itse tehtyjä tuotteita. Evijärven Nuorisoseuran Maritta Hanhikoski iloitsikin illan onnistumisesta.

Näytteilleasettajia oli 36, eivätkä kaikki mahtuneet yhteen saliin. Myös tapahtumassa vierailleiden määrä ilahdutti häntä. Hanhikoski pitikin todennäköisenä, että tapahtuma järjestetään jälleen ensi keväänä.

Nuorisoseuralla on järjestetty viime aikoina ysäribileet ja Hyvä On -messut. Hanhikoski muistuttaakin, ettei aina tarvita isoa areenaa tapahtumien järjestämiseen, vaan nuorisoseura toimii erittäin hyvin alueen tapahtumien järjestämispaikkana.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät