25 C
Alajärvi
tiistai 28.5.2024
MAINOS
MAINOS

Kauneuspiste Reetta Salli aloitti toimintansa Vimpelissä

Vimpelissä aloitti toimintansa uusi kauneusalan yritys, kun Kauneuspiste Reetta Salli juhli avajaisiansa 16.4. Pitkään kauneudenhoitoalan töitä tehnyt Reetta Salli oli jo aiemminkin miettinyt yrityksen perustamista.

Kun työt Kylpylä Kivitipussa loppuivat, oli päätös oman yritystoiminnan aloittamisesta helppo.

MAINOS

Raikkaat ja viihtyisät tilat toivottavat asiakkaat tervetulleiksi Sallin oman kodin yhteydessä osoitteessa Pöntisentie 10. Remontin talon toiseen päätyyn hän teki yhdessä isänsä kanssa. – Tämä ei ole mikään hieno salonki, vaan kodinomainen paikka, Salli kertoo. Hän näkee, että tällaiseen paikkaan on asiakkaan helppo tulla, eikä kynnys ole liian korkea.

Koska tilat ovat kodin yhteydessä, Salli lupaa joustavat aukioloajat. – Ainakin aluksi olen avoinna maanantaista lauantaihin ja iltaan asti, jos on tarve.

Salli tekee hiustenleikkuita ja -värjäyksiä, kasvo-, käsi- ja jalkahoitoja sekä kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä. Kauneuspisteessä on myös mesoterapialaite, jolla pystytään imeyttämään ihoon tehoaineita, kuten seerumeja. Lisäksi sillä voidaan antaa ultraäänihoitoa ihon kiinteyttämiseksi.

Kasvohoito tehdään asiakkaalle hänen ihonsa tarpeiden mukaan joko puhdistavana, kiinteyttävänä tai rentouttavana. – Kasvolihasten kireys voi aiheuttaa ryppyjä. Iho silenee, kun kasvot rentoutetaan, Salli kertoo rentouttavan hoidon hyödystä. Jalkahoitoa hän puolestaan suosittaa sellaiselle, jolla on kovettumia ja paksut kynnet.

Hoidoissa käytettävä Bernard Cassiere-ihonhoitosarja on ekosertifioitu. Kampaamopuolen tuotteina on Davines-sarja, jonka hiusväreistä Salli on valinnut käyttöön tuoksuttomat tuotteet. Ylipäätään tuotesarjat on valittu sen mukaan, että Salli itse astmaatikkona kestää niiden tuoksuja.

Tuotteita voi myös ostaa kotiin. – Kotihoitotuotteet on tarkoitettu ylläpitämään ihon hyvinvointia. Hoitolassa tehdään tehokkaammat hoidot, Salli kertoo. -Tuotesarjat ovat keskihintaisia tuotteita, jos verrataan kampaamo- ja kosmetologituotteita.

Ihonhoitotuotteet on hyvä katsoa yhdessä kosmetologin kanssa. -Monesti kotona on käytössä väärät tuotteet. Kun on oikeat tuotteet, ei tarvitse purkkeja niin paljon, Salli opastaa.

Tyypillisenä asiakkaana hän pitää yli 30-vuotiasta naista, joka haluaa kiinteytystä iholle ja näkyviä tuloksia. Kauneuspisteen kohderyhmänä ovat kaikenikäiset naiset ja miehet. Alkuun palveluvalikoimassa ei ole kynsien, ripsien ja permanentin tekoa, mutta myöhemmin Salli harkitsee niiden mukaan ottamista kysynnän mukaan.

Ammattilaisena Salli tietää myös tämän hetken muotivirtaukset. – Kampaamopuolen trendinä on tällä hetkellä harmaat ja hopeiset värit. Lisäksi varsinkin internetissä näkyvä on sateenkaariraitojen tekeminen eli hiukseen värjätään poikittain päin kirjavilla väreillä raidat, Salli kuvailee.

Asiantuntijalta saa myös arvokkaita ohjeita iholle talven jäljiltä. – Iho on hyvä kuoria ja laittaa naamio kosteuttamaan, koska monesti talvi kuivaa ihoa, Salli ohjeistaa. Kesän lähestyessä iho kannattaa valmistella aurinkoon. Hän muistuttaa myös, että aurinkotuotteita pitää käyttää Suomenkin kesässä.

Salli on valmistunut vuonna 2003. Hän on tehnyt kosmetologin ja kampaajan töitä siitä lähtien ensin vuokratuolilla ja vuosina 2008-2015 Kylpylä Kivitipussa.

Jaana Koivukoski

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät