Kevään uudet ylioppilaat

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven lukio:
Abbing Anna, Aho Teemu, Ahonen Ville, Ainonen Aleksi, Autio Jenni, Soini, Erkkilä Jenna-Mari, Etula Eveliina, Harju Jasmine, Hautakangas Eeli, Honkaniemi Valtteri, Honko Aleksi, Honko Severi, Hosionaho Katariina, Jaakkola Kaislamari, Järvenpää Justus, Soini, Kari Linda-Lotta, Karvonen Sasu, Keckman Kristian, Keisala Emmi-Lotta, Keski-Sikkilä Silja, Ketonen Milla, Koivisto Katariina, Koivunen Jaakko, Korhonen Sandra, Kortesaari Jonna, Kuhalampi Nina, Kujala Anni, Lahti Jussi, Lehtonen Saara-Irene, Soini, Mäkelä Joonas, Mäkinen Lauri, Männistö Juho, Mäntyniemi Iida, Nevanperä Hilda, Ojala Suvi, Orava Elias, Perälampi Noora, Puro Titta, Soini, Purola Sanna-Mari, Rantala Amanda, Rintala Severi, Saarimaa Laura, Soini, Salminen Emilia, Saukko Tiina, Sillanpää Pauliina, Svan Essi, Taipale Ella-Noora, Tallbacka Jaana, Tallbacka Saara, Turja Otto, Turpela Elisa, Vimpeli, Vainionpää Tomi (kaksoistutkinto), Valpas Jesse, Viitasaari Siru, Virtanen Joni, Vähälä Viljami, Ämmälä Sofia, Soini.

Karstulan lukio:
Aaltonen Saara Iida Elina, Ahola Sanna Sofianna, Anttila Inna Emilia, Autio Einari Otto Olavi, Hakala Paavali Väinö Vilhelm, Kivijärvi, Hankamäki Jutta Ellinoora, Soini, Hedberg Nea Linda Sofia, Honkonen Roosa Maria, Järvi Olli Jalmari, Kalliokoski Lauri Mikael, Kantonen Veera Teresa, Saarijärvi, Kauppinen Sini Pauliina, Saarijärvi, Laaksonen Sonja Päivikki, Lammela Veeti Joakim Juhani, Perho, Latvala Eero Tapani, Soini, Mattinen Oona Maria, Saarijärvi, Meriläinen Katja Elina, Muhonen Mika Henrik, Nurmivaara Jere Ville Mikael, Oikari Tea Tuulia, Poikonen Alina Iida Maria, Rentola Jonna Elina, Saarijärvi, Savola Mirjam Helmi, Taipale Mikko Juhani, Toppinen Sami Selim Nikolai, Kyyjärvi.

MAINOS

Perhon lukio:
Göös Annukka, Perho, Hakola Venla, Kyyjärvi, Hakola Vilja, Kyyjärvi, Kytölä Jasmin, Perho, Linna Jukka, Perho, Ohranen Anniina, Kyyjärvi, Paananen Anni, Kyyjärvi, Ruusuvirta Sanna-Mari, Kivijärvi, Siironen Mikko, Perho, Syrjälä Maaret, Perho. Yhdistelmätutkinto, Perhon lukio + yo ja Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Perhon yksikkö, riistapainotteinen ympäristönhoitaja (luonto-ohjaaja): Lammi Jaakko, Urjala, Mäntylä Eetu, Kinnula, Yli-Kujala Antti, Kihniö.

Kuortaneen lukio ja urheilulukio:

Haapakoski Viivi, Kuortane, Haapoja Emilia, Lapua, Hautamäki Tomi, Alajärvi, Heinonen Jussi, Loimaa, Ilkka Henriikka, Seinäjoki, Jauhiainen Miki, Tampere, Jylhä Lasse, Kannus, Jylhä Lauri, Kannus, Kallioniemi Ilari, Kuortane, Keisala Anni, Lohja, Koistinen Aki, Kuortane, Kokko Jenni, Evijärvi, Kylliäinen Jenni, Lohja, Majanen Viljami, Parkano, Merijärvi Outi, Kuortane, Murorinne Juha, Kihniö, Myllymäki Mila, Kuortane, Ojala Eveliina, Soini, Peltokangas Jaakko, Kuortane, Pitkänen Onni, Kuortane, Pohjonen Tiia, Ylöjärvi, Ritola Essi, Kurikka, Rontti Janika, Kuusamo, Satokangas Elna, Vihti, Sinkkonen Jenni, Kuortane, Sippola Roosa, Kuortane, Taittonen Saku, Kuortane, Takanen Eemeli, Kuortane, Toivola Matti, Seinäjoki, Vakkila Janika, Isokyrö, Valkonen Riikka, Kauhava, Virpo Juho, Salo.

Vimpelin lukio:

Aho Laura (kaksi tutkintoa), Heikkilä Julia, Hyyppä Benjamin, Joensuu Elisa, Laitila Janita, Lapinkorpi Ella, Lassila Iida, Lassila Jenni, Lassila Linda, Lehto Henna, Liikala Vilma, Mäkelä Tiia, Männikkö Janina, Niemi Mika, Peltotupa Saara, Pesonen Saija, Salmi Emilia, Syrjälä Eveliina, Timo Tuulia, Vesala Essi.

Lappajärven lukio:

Ahvenniemi Juho Valtteri, Hernesniemi Anniina Sofia, Jaakkola Kaisa Emilia, Kangastie Essi Anniina, Kangastie Jeremias Rikhard, Kiviaho Anni Eveliina, Lamminen Emma Vilhelmiina, Mäkelä Mira Laila Elina, Pessinen Riika Josefiina, Rannila Nelli-Noora Emilia, Rantala Antti Jaakko Salomon, Salo Minna-Maria, Savola Martta Maria, Tuomela Heidi Elisa, Turpeinen Aleksi Eevert, Veteläsuo Teemu Matias, Viinamäki Emilia Susanna ja Vinkka Oskari Topias.

MAINOS
Edellinen artikkeliHirvitiedon keruu sähköistyy
Seuraava artikkeliLions Club Vimpeli juhli 50 toimintavuottaan