0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Ankkurit kiinnitti Riku Rantasen ottelukohtaisella sopimuksella

Alajärven Ankkurit ja lukkari Riku Rantanen ovat solmineet loppukautta koskevan ottelukohtaisen sopimuksen. Rantanen (38) tulee paikkaamaan Alajärven ankeaa lukkaritilannetta, kun sekä Janne Kivipelto, että Joni Matintupa ovat loukkaantuneiden kirjoissa.

Taitava lukkari on tehokas myös mailan varressa. Siitä kertovat yli 400 lyötyä ja toista tuhatta kärkilyöntiä.

MAINOS

– Hyvillä mielin teen paluun Superpesikseen. Olin tuuraamassa lukkaria muutaman ottelun Jokioisilla Suomensarjassa. Tuntui heti niin hienolta, että pesis vei taas miehen mennessään. Ankkureitten yhteydenotto tuli sopivaan kohtaan. Toki käytännön asioissa oli ja on vielä vähän järjestelemistä.

Rantanen on Lahden Maila-Veikkojen kasvatti ja on pelannut pääsarjaa lähes 20 kauden ajan. Rantanen on voittanut useita SM-mitaleita ja kirkkaimpana on 2007 vuoden mestaruus Hyvinkään Tahkon väreissä.

Vuoden lukkariksi hänet on valittu kahdesti ja Itä-Länsi-otteluita plakkarissa on viisi kappaletta. Superpesiksessä hän on edustanut, ennen Alajärveä, Hyvinkäätä, Oulua, Järvenpäätä ja Kouvolaa.

– Lopetin 1,5 vuotta sitten ja sen jälkeen en ole pesistä seurannut käytännössä ollenkaan. Nimilistasta kattelin, että nuoria pelimiehiä on paljon ja pari tutumpaakin nimeä oli seassa. Tahkon naisten valmennuksessa olen ollut mukana syksystä lähtien ja toimin myös B-tyttöjen 2-pj:nä.

– Ankkurifaneille sellaisia terveisiä, että tervetuloa katsomaan mitä vanhuksesta irtoaa! Yritystä ja asennetta ei tule ainakaan puuttumaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät