Suomihitit nostattivat yleisön tuolista

Mainos[adrotate banner="3"]

Halkosaaren kesäteatterin Suomihitit-show ottaa yleisön mukaan tuttujen biisien myötä. Ensi-illassa lauantain parituntisessa showssa yleisö intaantui mukaan laulamaan ja tanssimaankin esityksessä.
Showssa kuullaan legendaarisia Finnhits-lauluja, jotka kuljettavat eteenpäin shown tarinaa vuosien jälkeen toisensa tapaavista ystävyksistä. Showta tähdittävät Suomen eturivin kirkkaimmat tähdet musiikin ja teatterin puolelta: Sami Hintsanen, Nina Tapio, Hanna-Riikka Siitonen ja Ville Pusa. Solisteja säestää kuuden hengen livebändi.
Tapahtumapaikkana on lähiökuppila, jossa vanhat tutut tapaavat pitkästä aikaa. Showssa matkataan ajassa, jolloin selviää yllättäviä käänteitä. Pylkkis (Sami Hintsanen) on ravintola ”Kulma-kuppilan” suvereeni baarimikko. Pastori Pirkko ”Pike” Puttinen (Nina Tapio) sekä Markku (Ville Pusa) ja Hannele (Hanna-Riikka Siitonen) ovat kuppilan vanhoja vakioasiakkaita. Ensi-illassa sairastuneen Siitosen roolin paikkasi taitavasti Annika Eklund.
Showssa kuullaan tuttuja kappaleita 70-90-luvuilta. ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Aamu”, ”Aikuinen nainen”, ”Tahdon olla sulle hyvin hellä”, ”Hyvännäköinen”, ”Charlie Brown”, ”Hengaillaan”, ”Äidin pikkupoika” ja monia muita isoja finnhits-hittejä.
Show kulkee pitkälle musiikin tahtiin. Kevyt juoni kuljettaa esitystä musiikin sanojen mukaan. Taitavat esiintyjät hoitavat shown ammattitaidolla yleisöä viihdyttävällä tavalla. Viimeistään esityksen loppuvaiheen sikermä sytyttää yleisön. Mukana voi laulaa ja tanssia ja muistot vievät varmasti monella omaan nuoruusaikaan.

Rami Puro

MAINOS
MAINOS
Edellinen artikkeliMotoristit pyöreään kirkkoon
Seuraava artikkeliLeena ja Vesa Savolalle kaunein piha -voitto tuli puskista