-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Wimma ja FitFactory yhteistyöhön

Tanssikoulu Wimma Seinäjoelta ja FitFactory Alajärvi ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla FitFactorysta tulee Tanssikoulu Wimman yksi toimipisteistä.

– Tämä on askel eteenpäin viime talven upeasti sujuneen yhteistyön jatkoksi, sanoo FitFactoryn Tuija Silver-Lager.

MAINOS

Sopimuksen myötä Tanssikoulu Wimma aloittaa syksyllä tanssitunnit nyt myös Alajärvellä. Tanssitunteja on tarjolla kaikenikäisille. Lastentanssiryhmä on 4-6-vuotiaille, sekä Street-tanssiryhmiä 7-vuodesta lähtien aina aikuisten ryhmään saakka. Tunneille tullessa ei tarvitse olla aiempaa tanssikokemusta. Opetus lähtee alkeista ja etenee ryhmälle sopivaan tahtiin. Tunneilla vallitsee iloinen ja kannustava ilmapiiri.

Anne Välisaari Wimmasta kertoo, että tunnit alkavat 10.9. Syyskauden ensimmäinen kerta on ilmainen tutustumiskerta, joka on osa 10 kerran kurssia. Syyskauden hinta 80€. Aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät Wimman nettisivuilta www.tanssiwimma.fi.

Lastentanssi pienimmille

Lastentanssitunneilla pyritään herättämään lapsen kiinnostus tanssiin, rohkaistaan lasta nauttimaan liikkumisesta ja ilmaisusta musiikin ja rytmin vietävänä sekä opetellaan olemaan ryhmän jäsenenä.

Lastentanssitunnit ovat ponnahduslauta myöhempää tanssinharrastusta varten. Tunneilla opetellaan oman kehon hallintaa ja tuntemista perusliikuntataitoja kehittäen. Ryhmissä tanssitaan pieniä, ikätasolle sopivia tansseja yksin, parin kanssa ja ryhmässä. Lastentanssituntien tarkoituksena on antaa lapselle mahdollisimman laaja-alainen ja monipuolinen kuva tanssin maailmasta.

Tunneilla harjoitellaan mm. hip hopin, baletin ja paritanssin perusteita, luovuutta ja hauskanpitoa unohtamatta! Mukaan tarvitset mukavat ja rennot treenivaatteet sekä juomapullon. Tunneilla ollaan paljain jaloin tai tossut jalassa.

Street-tanssi

Street-tanssitunneilla jammaillaan hyvän musiikin ja fiiliksen vauhdittamana! Tunneilla tanssitaan hip-hop, funk ja r’n’b musiikin tahtiin mukaansatempaavia Street-tanssikoreografioita, joiden avulla kehitetään ja kannustetaan tanssijoita löytämään oma tyyli. Street-tunnit koostuvat helpohkoista alkulämmittelysarjoista, salinpoikkiharjoitteista sekä lihaskunnon huollosta. Varusteiksi sopivat sisäkengät, rennot vaatteet ja vesipullo.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät