-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Kuljetusliike Osala Oy tarjoaa kuljetukset ja kärryrakenteet

Kuljetusliike Osala Oy Soinista aloitti ensin Osalan autolähettinä. Elettiin vuotta 1995. Toiminimen ja kommandiittiyhtiön kautta päädyttiin jo muutamia vuosia sitten osakeyhtiön muotoon. Yhtiön pääosakas Mika Osala kertoo, että ajotoiminta on samantyylistä kuin yrityksen alkuvaiheessa.

Mika Osala hoitaa monipuoliset kuljetukset isolla alueella.
Mika Osala hoitaa monipuoliset kuljetukset isolla alueella.

– Autojen määrä on vaihdellut vuosien saatossa. Tällä hetkellä meillä on kaksi täysperävaunua kuljetuksia varten. Reitit ovat vaihdelleet tarpeen mukaan. Nyt säännöllinen reittimme kulkee välillä Tampere-Seinäjoki- Vaasa-Kokkola -linjalla.

MAINOS

– Kuljetamme säännöllisellä reitillä tavaraa Tampereelta liikkeisiin Seinäjoelle, Vaasaan ja Kokkolaan purkua varten. Tämä linja on ollut käytössä arkipäivinä jo puolentoista vuoden ajan. Toisella autolla ajamme reittiä Seinäjoki-Soini tarpeen mukaan kaikenlaista tavaraa. Muuallekin ajetaan tarvittaessa, kertoo Mika Osala.

Metallitöitä hallissa

– Meillä on käytössä halli appeni Arvo Saarenpään myymälän yhteydessä. Hallissa onnistuu monenlainen metallialan toiminta. Itse viihdyn hallilla töissä ajojen ohessa entistä enemmän, kertoo Osala.

– Kilpailu on tälläkin alalla varsin kovaa. Palvelu on tärkeää. Kun sovitaan jostain hommasta, sen pitää pelittää puolin ja toisin. Hinta ei aina ole ratkaisevin tekijä, vaan luotettava toiminta on edellytys molemmin puolin. Kukaan ei saa palkkaa, jos hinnat poljetaan liian alas.

Osalalla on myynnissä myös pieniä määriä rautaa, kuten RHS-putkea, lattarautaa ja kulmarautaa.

Kuljetusliike Osala Oy on pitkälle perheyritys. Mikan lisäksi osakkaana firmassa on puoliso Niina. Heidän poikansa Severi ajaa oppisopimuskoulutuksen jälkeen Osalan yhdistelmäajoneuvoa. Lisäksi yrityksessä on kaksi vierasta työntekijää.

Arvo Saarenpäällä on hallissa henkilöauton pesulaitteisto, joka on myös asiakkaiden käytössä.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät