-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

JPK-05 Alavus Cupin voittoon!

Nollavitosten kauden avausturnaus pelattiin Alavudella 10.-11.9. Turnaukseen osallistuivat JPK:n lisäksi APV Keltainen ja APV Musta Alavudelta, KeuPa Keuruulta, Virkiä Lapualta, Kraft Närpiöstä, K-Karhut Virroilta ja Lämärit Kemistä.

JPK:n turnaus eteni mukavassa myötätuulessa. Alkusarjan otteluissa kaatuivat KeuPa, APV Musta ja Kraft. Puolivälierässä JPK voitti K-Karhut ja välierässä kaatui uudestaan KeuPa. Illan finaalivastus oli APV Musta. Finaali eteni JPK:n komennossa ja loppulukemat olivat 4-2. Turnauksen kolmanneksi tuli KeuPa.

MAINOS

Nollavitosten vastuuvalmentaja Toni Hannila oli syystä tyytyväinen kauden avaukseen.

– Ensimmäiset pelit olivat aika hidastempoisia ja sekaviakin, mutta pelistä toiseen parannettiin ja finaalissa sitten saatiin peli kunnolla rullaamaan. Näin hyvin toimivalla joukkueella on hienoa lähteä alkavaan sarjakauteen.

Turnauksen pistepörssin yli 120 pelaajan joukosta voitti JPK:n Eemeli Kantanen. Muita JPK:n pisterohmuja 10 parhaan joukossa olivat Tino Hannila, Veeti Niemenaho ja Elias Särkinen. Mikä parasta, pisteitä ja hienoja onnistumisia tuli kaikille JPK:n pelimiehille ja –naisille.

Sarjapelit nollavitosilla alkavat lokakuun alussa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät