Alajärven uusi Seppälä on nyt aito kaupunkilainen ostospaikka

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä muotiliike Seppälä ei vain muuttanut pari kuukautta sitten uuteen liikekeskukseen Paavolantorille, vaan sinne avattiin kokonaan uusi liike.

 Seppälästä löytyy nyt myös sporttiasut!
Seppälästä löytyy nyt myös sporttiasut!

Myymäläpäällikkö Riitta Linna toteaa, että vanhat ahtaat tilat saivat väistyä kun tarjolle tuli merkittävästi suuremmat liiketilat, jossa kaikki on uutta ja luonnonvalo tulvii sisälle ikkunoista. Nyt valikoimat ovat esillä kattavasti ja näyttävästi, liikkeen kokonaisilme on selkeästi kaupunkilainen, eikä enää pikkuinen maalaisputiikki.

MAINOS

Myös asiakkaiden reaktiot ovat olleet positiiviset. Moni uskoo että valikoimia on entistä enemmän, koska tuotteet ovat nyt niin paljon paremmin esillä. Kaikki vanhat ja uudet asiakkaat ovatkin tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihin niin Alajärveltä kuin lähikunnistakin!

Työssä Seppälässä ovat Riitta Linnan lisäksi myyjät Saana Kankaanranta ja Ronja Roth sekä harjoittelijana Saija Jokinen. Liike on avoinna maanantaista perjantaihin kello 10-18 ja lauantaisin kello 10-14.

Myös alusasuissa toistuvat syksyn väritrendit.
Myös alusasuissa toistuvat syksyn väritrendit.

Seppälä on pitkään ollut tunnettu paikkakunnalla erilaisista asiakastapahtumistaan ja ne jatkuvat myös uudessa ositteessa. Ensimmäinen Paavolantorin yrittäjien yhteinen naisten ilta on jo pidetty ja mukavia tapahtumia on suunniteltu jo Joululle saakka.

Syksyn ihanat värit

Seppälän myymälässä esillä on jo syksyn tuotteet ja osa talvestakin. Syksyn värit herättävät asiakkaissa ihastuneita huokauksia, sillä tarjolla on suomalaisten rakastamaa harmaan ja ruskean sävyä, ruskeasta johdettuja värejä kuten ruoste, lisäksi viinin ja karpalonpunaista, luumua sekä näitä keventämässä luonnonvalkoista ja vaaleanpunaista.

Syksyn värit on kuin suomalaisille luotu.
Syksyn värit on kuin suomalaisille luotu.

Lisänä väreissä on ripaus vihreää ja sinistä, värejä joita on helppo yhdistää keskenään.

80 -luvulta tutut nyörit ja pitsit ovat jälleen tulleet vaatteisiin ja asut ovat helppoja ja väljiä. Housujen vyötäröjen korkeus on noussut ja lahkeet saaneet leveyttä.

Tänä vuonna valikoimiin on tullut myös Seppälän sportti -sarja, eli teknisiä urheiluvaatteita löytyy nyt raikkaissa väreissä ja Seppälän hinnoin. Naisten alusvaatteissa on hyvät valikoimat ja myös ne löytyvät syksyn väreissä.

Tuula Jokiaho

 

MAINOS
Edellinen artikkeliTyöttömyys laskusuunnassa
Seuraava artikkeliOdottelu voi olla kohtalokasta – tunnista vaaralliset oireet