Vimpeli palkitsi Suomen mestarit retro -henkeen

Mainos[adrotate banner="3"]

Tuoretta pesäpallon Suomen mestaria Vimpelin Vetoa juhlistettiin Saarikentällä lauantaina järjestetyssä palkitsemistilaisuudessa. Tilaisuuden järjesti Vimpelin kunta ja Vimpelin Veto ry.

Juhlatunnelmaa rakentamaan saapui satoja vieraita. Kolean sään aikaansaama kylmyys taittui nopeasti heti portilla tarjotun kahvin ja kakun myötä.

MAINOS
Sadat fanit juhlistivat Vimpelin Vetoa Saarikentällä.
Sadat fanit juhlistivat Vimpelin Vetoa Saarikentällä.

Saarikentän keskelle rakennettu esiintymislava odotti päivänsankareita. Juhlan aluksi joukkue marssitettiin nimenhuudossa esiin. Itse joukkueen lisäksi juhlittiin myös valmennusjohtoa ja huoltojoukkoja.

Puheet pitivät vuorollaan Vimpelin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Anne Niemi, Vedon puheenjohtaja Tuomo Hovila, sekä kansanedustaja Reijo Hongisto. Lyhyessä puheessaan Hongiston mainitsemat periaatteet ”älä puhu paperista, älä puhu pitkään, ja varsinkaan älä puhu politiikkaa”, toteutuivat.

Lisäksi kuultiin joukkueen kapteenin Henri Puputin ja pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäen sanoja.

Puheiden lomassa Vimpelin Vedon maskotti Venla tanssi yleisön edessä 90-luvun hengessä macarenan tahtiin. Vähitellen yleisö tempautui mukaan rentoon tauko-ohjelmaan. Myös pelaajat vuorostaan kannustivat yleisöä kätten taputuksin.

Juhla huipentui, kun visusti salaisuutena säilytetty kunnan palkinto paljastettiin. Vedon juniorit luovuttivat kullekin joukkueen jäsenelle Suomen Mestaruus 2016-merkinnällä varustetun retro-jopon, sekä pyöräilykypärän.

Tuoreilla pyörillään koko joukkue ajoi kentällä kunniakierroksen hymyissä suin. Kyllä voittajien kelpasikin hymyillä.

Joona Rannisto

MAINOS
Edellinen artikkeliVaraudu liukkaisiin – erityishuomio turvaväliin ja tilannenopeuteen
Seuraava artikkeliJoka toinen polkee pimeällä valoitta