2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Paavolantorin Syyslomahulinoissa meininkiä torstaina iltaan saakka!

Paavolantorin kauppakeskuksen yrittäjät kutsuvat alueen väkeä shoppailemaan ja nauttimaan aidon kauppakeskuksen tunnelmista tulevana torstaina 20.10. järjestettäville Syyslomahulinoille! Liikkeet ovat avoinna pääosin aina kello 20 saakka ja tarjolla on mukavaa tekemistä ja tarjouksia laidasta laitaan!

Syyslomalla perheillä on usein enemmän aikaa kiertää kaupoissa yhdessä ja Paavolantori tarjoaa nyt myös Alajärvellä mainion ostoskeskittymän valoisissa, lämpimissä sisätiloissa.

MAINOS

Kauppakeskukseen on helppo tulla, sillä paikoitustilaa ja sisäänkäyntejä on useita eri puolilla liikekeskusta. Vaikka keli olisi kehnompikin, niin kauppakeskuksessa liikkeiden kiertäminen on mukavaa, koska ulkokautta ei tarvitse siirtyä paikasta toiseen.

Välillä voi piipahtaa vaikkapa Cafe Pandorassa maistelemassa Syyslomahulinoilla tarjouksessa olevia erikoiskahveja tai ottaa kaveri mukaan ja mennä reippailemaan FitFactoryyn, jossa hulinoiden kunniaksi liikkuu kaksi yhden hinnalla koko päivän ajan!

Paavolantorin liikkeet ovat valmistautuneet päivään monin eri tavoin. Esimerkiksi Seppälässä on tarjolla kynsien lakkausta niin lapsille kuin aikuisillekin ja torstain ostoskuittien kesken arvotaan vapaavalintainen asu!

Kangaskulma MY-H:ssa on pipon suunnittelukisa lapsille ja voittanut suunnitelma toteutetaan! Veikon Koneessa luvassa on Miele -esittelypäivä ja iltamyynnissä pääpaino on rajuilla pienkoneiden tarjouksilla!

Trovessa on luvassa Hyvän unen paras ystävä -malliston tyynyjen ja peittojen esittelyilta. Tutustuttavana on muun muassa huikea uutuus muotoutuvasta tyynystä bambupäällisellä. Jokaisen jonkin malliston esittelytuotteen ostanut pääsee mukaan Troven tuuri -peliin, jossa voi saada vielä ostamansa tuotteen tarjoushinnasta 25 prosentin lisäalennuksen!

Ubon Hair Beautyssa pääsee tutustumaan uutuustuotteisiin Sebastianilta sekä Nioxinilta, joka on monipuolinen päänahan- ja hiustenhoitosarja. Asiakkaita palvellaan iltakahdeksaan saakka.

Kauneusstudio Ilme palvelee kello 16-20 ja tuona aikana on mahdollisuus ilman ajanvarausta edullisiin kulmien muotoiluihin ja värjäyksiin. Lisäksi Ilmeen edustalla on lastenvaate -kirppistä.

Paaposta löytää Syyslomahulinoissa uusia kivoja malleja materiaaleineen. Myös Lähituottajat ovat menossa mukana ja Paavolantorin oma Paavo -kettu jakaa lapsille karkkeja. Torstai-lehden toimistolla lapsille jaetaan ilmapalloja niin kauan, kuin palloja riittää!

Paavolantorin käytävillä on mukana myös torimyyjiä ja kaikki mukana hulinassa olleet voivat osallistua kahvilasta löytyvään arvontaan, jossa arvotaan kauppakeskuksen yrittäjien tarjoaman sadan euron lahjakortti!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät