1.1 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Vuoden askartelija loihtii Kello ja Kulta Hippuun ihanat ikkunasomisteet

Alajärvellä Paavolantorin liikekeskukseen muuttanut Kello ja Kulta Hippu satsaa jatkossa ikkunasomistuksiinsa aivan uudella tavalla.

– Koska meillä on nyt uusi liiketila, niin haluan että meillä on myös upea ja yhtenäinen ulkoasu eri puolilla myymälää ikkunoista pöytätiskien päätyihin, ja edustamamme brändit hyvin esillä, kertoo yrittäjä Annukka Raatikainen.

MAINOS

Somistukseen Kulta Hipussa tulee nyt paneutumaan Alajärveltä lähtöisin oleva, Seinäjoella nykyisin asuva Vuoden askartelijaksi valittu artenomi Niina Hallila, jonka sormet jo syyhyävätkin uudenlaisen haasteen edessä!

– Ikkunasomistuksia tehdessä saa käyttää kädentaitojaan monipuolisella tavalla, mutta työ on myös haasteellista, koska pienikokoisen korun tulee olla pääosassa, Niina sanoo.

Niina pitää suosittua Ideatasku -blogia, josta Annukka hänet tehtävään bongasi. Askartelun idealehti taika on valinnut Niinan vuoden askartelijaksi ja niinpä Niinalla on myös lehdessä oma palsta kahden vuoden ajan.

Niina on kiinnostunut koruista ja yleensäkin kauniista asioista. Ensimmäiset somistukset Kulta Hippuun tehdään joulunavajaisiin ja niinpä luovuudelle on tilaa hyvin monella tavalla. Joulukuun ajan somistukset vaihtuvat viikoittain, sesongin mentyä vähän harvemmin, mutta nähtävää ja ihasteltavaa somistuksissa riittää myös Joulun jälkeen.

Niinan tekemät somistukset tulevat liikkeessä sekä ulko- että käytävän puolen ikkunoihin ja sisällä pöytätiskin päätyihin. Oman haasteensa tuo se, että jokaisella tuotemerkillä on vielä omat ohjeistuksensa siitä, miten heidän tuotteidensa esillepano on tehtävä.

Tärkeimmät brändit Kulta Hipussa ovat korujen osalta Lumoava, Kalevalakorut, Muumikorut, Tammen koru ja Sif Jakobs. Kellopuollela tärkeimmät merkit ovat Citizen ja nuorten trendikello Cluse, jonka jälleenmyyjänä Kello ja Kulta Hippu on ainoa alueella.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät