Seurakuntapäivät Alajärvellä viikonloppuna

– Maailma kuohuu ja vapisee. Tiedotusvälineet syytävät silmiemme eteen kuvauksia kulkutaudeista, levottomuuksista, nälänhädästä, sodista ja ympäristökatastrofeista.

– Nykytiede on myös osoittanut, että maailmankaikkeus ei ole ikuinen vaan sillä on alkunsa ja loppunsa, toteavat Suomen Raamattuopiston julistustyön aluejohtajat Ilkka Rytilahti ja Lasse Pesu.

MAINOS

Nyt kannattaa sisällyttää kalenteriinsa päivät hyvin mielenkiintoisesta aiheesta. Lopunajan teemoista puhutaan Alajärven seurakuntatalolla, Alvar Aallontie 3 lauantaina 19.11. kello 12-17.

Aiheina ovat kello 12 Näky taivaasta ja maasta, Luomakunnan tuskista uuteen luomakuntaan – Tie pedon vallasta taivaalliseen juhlaan kello 13.30. Kahvi- ja mehutarjoilu kello 15 ja kello 15.30 Elävien ja kuolleiden tuomari ja kello 16.30 keskustelua ja kysymyksiä ja päivä päättyy kello 17.

Lauantai-päivän juontaa Markku Tiistola ja tilaisuudessa lauletaan Viiskielistä. Tapahtumassa on mahdollisuus esirukoukseen ja sielunhoitoon.

Sunnuntaina 20.11. messussa sekä Alajärvellä kello 10 ja Lehtimäellä kello 13, joten tervetuloa kirkkoon kuulemaan Ilkka Rytilahden saarnaa. Alajärvellä liturgina on Ari Auranen ja musiikissa Ylistysryhmä Soihtu ja kanttorina Ismo Pitkänen. Lehtimäellä liturgina toimii Lasse Pesu ja kanttorina Ismo Pitkänen.

– Historia ei ole sarja sattumanvaraisia tapahtumia, joilla ei ole itsessään mitään päämäärää tai tarkoitusta. Päinvastoin se on kaiken kulkua kohti Herran päivää, ylösnousseen Herran paluuta ja hänen valtakuntansa koittamista, miehet Rytilahti ja Pesu kuittaavat.

Tiina Akomeah

MAINOS
Exit mobile version