MAINOS

Kirkon keskusteluapu päivystää jälleen joulunpyhinä

Kirkon keskusteluapua on tarjolla jouluna neljällä kanavalla, suomeksi ja ruotsiksi. Kuuntelija on paikalla puhelimen, chatin, nettikirjeen tai perinteisen kirjeen päässä.

– Joulustressin ja elämän haasteiden keskelle tahdomme Kirkon keskusteluavun päivystäjien joukolla toivottaa joulurauhaa. Kuuntelemme ja etsimme mielellämme ratkaisuvaihtoehtoja yhteydenottajien henkilökohtaisiin tilanteisiin, puhelin- ja verkkoauttamisen asiantuntija Titi Gävert muistuttaa.

MAINOS

– Raskaan elämäntilanteen tai murheiden kanssa ei kannata jäädä yksin, sillä usein puhuminen toisen kanssa auttaa. Kirkon keskusteluavun koulutetut päivystäjät pyrkivät löytämään yhdessä yhteydenottajan kanssa helpotusta ja vastauksia ongelmatilanteisiin. Yhteyttä voi ottaa nimettömästi ja käydyt keskustelut ovat aina luottamuksellisia.

Kirkon keskusteluavun palvelut löytyvät sivustolta www.kirkonkeskusteluapua.fi ja www.samtalstjanst.fi, joista löytyvät myös keskusteluavun yhteystiedot ja aukioloajat.

Verkossa keskusteluapua voi hakea ympäri vuorokauden. Palvelevassa chatissa voi keskustella reaaliaikaisesti päivystäjän kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia eikä työntekijä näe käyttäjän henkilöllisyyttä.

Palveleva netti on nettikirjepalvelu, jossa päivystäjät vastaavat viesteihin muutaman päivän kuluessa, myös jouluna.

Jouluna keskusteluapu päivystää seuraavasti:

• Palveleva puhelin: p. 01019 0071 joka ilta klo 18–01 (Viikonloppuisin päivystys jatkuu yöllä klo 03:een saakka)

• Palveleva chat: viikoilla 51, 52 ja 1: ma-pe klo 12–20, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä klo 16–20

• Samtalstjänst: tf. 01019 0072 varje dag kl.20–24

• Chatt: måndag-torsdag kl. 18–20

MAINOS
Exit mobile version