11.6 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Hetki kahvin ja kulttuurin parissa Nelimarkka-museossa

Nelimarkka-museo osallistuu museoiden yhteiseen loppiaisviikonloppuun, joka avaa Suomi 100 -juhlavuoden. Loppiaisviikonloppuna Nelimarkka-museo on avoinna lauantaina ja sunnuntaina 7.-8.1. normaalisti. Perjantaina 6.1. museo on suljettu.

Sunnuntaina 8.1. vietetään hetkeä kahvin ja kulttuurin parissa. Museo tarjoaa kahvin kaikille kävijöille pääsylipun hinnalla.

Paikan päällä on mahdollista maistaa Nelimarkka-museon uutta lappajärveläisen Kaffiino -kahvipaahtimon kahvia. Tummapaahtoinen nimikkokahvi tulee myös myyntiin museokauppaan loppiaissunnuntaina.

MAINOS

Ennen tai jälkeen kahvittelun voi käydä tutustumassa Vuoden nuoren eteläpohjalaisen taiteilijan, Katri Yli-Erkkilän, valokuvanäyttelyyn ja Eero Nelimarkan pysyvään näyttelyyn. Lisäksi tarjoamme tietoa Nelimarkka-museon tulevista vuoden 2017 näyttelyistä

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät