MAINOS

Elvis tulee Vimpeliin heinäkuussa

Vimpelin Yrittäjät ry on kutsunut itse Elviksen esiintymään kesällä Vimpeliin. Elvis esiintyy 8.7. Vimpelin kesämarkkinoiden yhteydessä illan markkinatansseissa Saarikentällä.

Tapahtuman nimi on We love the 50’s. Tapahtuman emäntinä toimivat hehkeät pin up -rouvat Cherry, Betty ja Grace, eli Cherry on Teija Uitto-Kohonen, Betty Susanna Korkiatupa ja Grace Ulla Laakso.

MAINOS

– Nyt saa pukeutua! Laitetaan kellohameet päälle ja tukat tötterölle, kannustaa Cherry.

50’s hengessä koko päivä

Myös kesämarkkinoille on luvassa 50’s henkistä sisältöä: ainakin joitakin markkinamyyjiä, 50’s stailausta ja mahdollisesti esiintyjiä. Tapahtumasta tiedotetaan kevään mittaan lisää ja lisätietoja tulee osoitteeseen www.vimpelinyrittajat.fi sekä Vimpelin Yrittäjien Facebook -sivuille.

Koko päivän ohjelma julkaistaan myöhemmin. Markkinapäivän tiedottaminen aloitetaan myöhemmin keväällä.
– Lipunmyynti alkaa ennakkoon 6.5. mutta yrittäjäyhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus lunastaa lippuja jäsenhintaan vielä huhtikuun ajan, Betty paljastaa.

– Iltatapahtumaan kannattaa myös jenkkiharrastajien lähteä ajan henkeen sopivalla ajokilla, sillä jenkkiauton kuljettaja aveceineen pääsee sisään veloituksetta, kertoo Grace. Myös autoharrastajille tulee tarkempaa ohjeistusta myöhemmin keväällä.

Kaikille aprillipilaa epäileville tiedoksi, että Elvis on yhtä kuin Aron and the Cool Company. Aron on suomalainen artisti, jonka ohjelmisto koostuu aidosta ja perinteisestä rock’n rollista, iskelmä-rockista sekä myös viihdemusiikin klassikoista.

Erityisesti Aron tunnetaan lahjakkaana ja monipuolisena Elvis Presleyn musiikin tulkitsijana, jonka tyylikäs ja näyttävä Elvis-show on ollut suosittu ohjelmanumero erilaisissa tilaisuuksissa sekä Suomessa että ulkomailla.

Yli 30 toimijaa mukana

We love the 50’s -illan järjestelyissä on mukana yli 30 vimpeliläistä yritystä tai yhdistystä. Tapahtuman toisena järjestäjänä toimii Vimpelin Veto. Pääyhteistyökumppaneita ovat K-Market Veto ja Järviseudun Peruna Oy.

Muita yhteistyökumppaneita ovat Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu, Lakis, Ruukki, Vimpelin kunta, Vimpelin Voima, Voima-Asennus Oy, K-Rauta Pyhälahti, Nelimarkan leipomo, Rahtirollo, Oma Säästöpankki ja Vimpelin Osuuspankki.

Lisäksi tukijoina ovat mukana Jallun Hiekka Oy, Järviseudun Viherrakennus Oy, Kauneustupa Tuija, Koneyrittäjä J. Vesala, Lasse Vanhamäki Oy, Lognet Oy, Loistava sisältötoimisto, Maansiirto Pyhälahti, Nuohoustoimi H. Peltokangas, Parturi-Kampaamo Teija, Plastec Finland Oy, Rakennustyö Timo Uitto Oy, RN Liikenneopetus, Sopupeli Oy, Veljekset Kivipelto Oy, Vimpelin Apteekki, Vimpelin Autotarvike, Vimpelin Listapalvelu, Vimpelin metallityö ja Vimpelin Sähkötyö.

MAINOS
Exit mobile version