0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Lähde mukaan kesäretkille!

Järviseudun hengitysyhdistys järjestää touko-kesäkuussa kaksi retkeä, jolle kutsutaan mukaan niin yhdistyksen jäseniä kuin muitakin seudun asukkaita.

Lauantaina 13. toukokuuta tehdään vierailu Siirtolaisuusmuseoon ja kesäkuun 10. päivä lähdetään maakunnallisen kesäpäivän viettoon Vaasaan.

MAINOS

Siirtolaisuusmuseon matkalle lähdetän Evijärven Mäntyhovista kello 8 ja siitä edelleen ovat pysäkit 20 minuutin välein Lappajärven Koskikievarissa, Vimpelin Veto-hallin pihassa ja Alajärven ABC:llä. Soinin liikekeskuksessa pysähdys on kello 9.30 ja Lehtimäellä Apteekin pihassa kello 9.50.

Peräseinäjoelle saavutaan ennen yhtätoista ja kuullaan museon esittely. Museokierroksen ja pullakahvien jälkeen lähdetään kotimatkalle ja tehdään välillä parin tunnin pysähdys Tuurin kyläkaupalla, jossa on mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun ja shoppailuun.

Retken hinta on 35 euroa jäseniltä ja 40 euroa ei-jäseniltä. Hintaan sisältyvät matkat, pääsymaksu ja pullakahvit. Ilmoittautumiset 7.5. mennessä Seppo Leväniemelle 0400 875 591.

Hengitysyhdistysten maakunnallinen kesäpäivä pidetään tänä vuonna Vaasassa lauantaina 10. kesäkuuta.
Aamulla on tutustuminen Vaasan keskussairaalaan, jonka jälkeen siirrytään ravintola Villa Sandvikeniin Hietalahden puistoon.

Lounaan jälkeen on lähtö maailmanperintöalueelle Svedjehamniin, jossa on opastettu kierros, jumppa ja päätteeksi sämpyläkahvit Salterietissa. Osallistumismaksu 28 euroa jäseniltä ja 36 euroa ei-jäseniltä sisältää ruokailun, kahvin, opastuksen, ohjelman ja kuljetuksen maailmanperintöalueelle. Sitovat ilmoittautumiset 14.5. mennessä Raili Rantakankaalle 040 769 1822.

Järviseudun hengitysyhdistyksen kevätkokous pidettiin viime lauantaina Soinissa. Kokouksessa hyväksyttiin tilit ja toimintakertomus sekä tehtiin sääntömuutos Hengitysliiton ohjeistuksen mukaan.

Yhdistyksen yleisiä kokouksia pidetään jatkossakin kahdesti vuodessa. Kesälle ja syksylle on luvassa liikuntatempauksia ja tammikuussa on yhdistyksen 30-vuotisjuhla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät