Capriccio ensemble vie 100-vuotiaan Suomen juhlaviestiä

Alajärveläinen lauluryhmä Capriccio ensemble juhlistaa Suomen 100-vuotisjuhlavuotta konsertoimalla Tukholman Santa Clara -kirkossa 29.5. kello 18.

Konsertti on juhlavuoden tervehdys Tukholmassa asuville suomalaisille ja samalla lahja Santa Clara-kirkon musiikki- ja diakoniatyölle.

MAINOS

Konsertissa esiintyvät yksin ja ryhmänä Tiia Mattinen, Merja Hannulabacka-Mäki, Leena Jaakkola, Irene Pihlajaniitty sekä myös säestäjänä toimiva Eeva-Liisa Kolonen.

Lisäksi konsertissa laulaa vierailijana Elina Vettenranta. Konsertissa kuullaan tuttuja ja rakastettuja lauluja mm. Sibeliukselta, Merikannolta, Collanilta, ja Paciukselta.

Capriccio ensemble on perustettu vuonna 2010 ja se toimii erilaisissa laulumusiikin tehtävissä rekisteröitynä yhdistyksenä.

Myöhemmin tänä vuonna on luvassa suomalaiseen iltamaperinteeseen pohjautuva rytmimusiikin konsertti Alajärven nuoriseuralla ja joulun alla suomalaisten joululaulujen konsertti. Tervetuloa juhlimaan kanssamme 100-vuotiasta Suomea suomalaisen laulumusiikin parissa!

Eeva-Liisa Kolonen

MAINOS
Exit mobile version