-14.7 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Entisten Saukonkylän koululaisten tapaaminen Rokulipäivillä

Saukonkylän koulu on perustettu 1912, koulu aloitti toimintansa Ville Saukon talossa. Vuonna 2002 Suvivirsi laulettiin viimeisen kerran ja koulu lopetti toimintansa.

Koulun entinen oppilas Eeti Kantokoski oli useampia kertoja keskustellut vanhojen koulukavereiden kanssa siitä, miten mukava olisi järjestää yhteinen tapaaminen.

Kyläseura päätti ryhtyä toimeen. Tapahtumaa ei haluttu rajata tietylle ikäluokalle, vaan kaikilla vanhoilla Saukonkylän koululaisilla on mahdollisuus osallistua. Myös pitkäaikaiset opettajat Sirkka ja Heikki Luoma sekä Elvi Valpas on kutsuttu mukaan. Ohjelmassa on kahvittelun ja vapaan seurustelun lomassa mm. vanhojen kuvien katselua.

MAINOS

Saukonkylän entisten koululaisten tapaaminen järjestetään rokulipäivien aikaan lauantaina 1.7. Saukonkylän maamiesseuralla kello 12 alkaen.

Toivomme ilmoittautumisia osallistumisesta 15.6. mennessä tarjoilun takia numeroon 050 523 3150/Jukka Hankaniemi, mieluiten tekstiviestitse tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse osoitteeseen saukonkylankylaseura@ gmail.com (ilmoita myös kouluaikainen sukunimi).

Saukonkylän kyläseura

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät