16.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Ankkurit taipui Kempeleelle

Miesten superpesis: Kempeleen Kiri – Alajärven Ankkurit 1-0 (5-4,6-6)

Hyvällä latauksella tärkeään kamppailuun sarjajumbo Kempelettä vastaan lähteneen Alajärven Ankkureiden pistesaalistus epäonnistui niukimmalla mahdollisella juoksuerolla.

MAINOS

Ottelun kolmostilanteet 20-15 nimiinsä vieneen isäntäjoukkueen voiton takuumiehiksi kohosivat sataprosenttisesti mailassa onnistunut ja ensimmäisen jakson ratkaisujuoksut lyönyt Antti Kiiskinen ( 5/5 ) sekä toisella jaksolla kolmesti kotiutuksessaan onnistunut jokeri Ossi Meriläinen ( 6/11 )

Ankkureiden parhaimmistoon nousivat kolme juoksua lyönyt Sami Mikkolanaho kaksi juoksua mieheen iskeneet Aki Orava ja Sasu Iivarinen. Heidän ohellaan kunnostautui ottelun avausjuoksun lyönyt Ville Väliaho, joka onnistui myös lautasen äärellä.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla Ankkurit karkasi toisen tasoittavalla kaksi juoksua lyöneen Sami Mikkolanahon johdolla 0-4 johtoon. Kempele kuitenkin teki tasoittavallaan peräti viisi juoksua, jotka riittivät lopulta jaksovoittoon.

Toisella jaksolla Kempele hallitsi pelitapahtumia ja siirtyi neljännen aloittavalla Ossi Meriläisen lyönnillä jo 6-2 johtoon. Ankkurit ei kuitenkaan tästä lannistunut teki tasoittavallaan neljä juoksua.

Jaksovoittoon tarvittava viideskin juoksu oli lähellä, mutta kahden juoksun arvoisesti Kempeleen takakentän puhkaissut Sasu Iivarinen paloi kunnaria yrittäessään harmittavasti kolmospesän kynnykselle.

Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen harmitteli omiensa ulkopelivirheitä

– Saatiin suunniteltu alku, mutta jätettiin liian monta takapaloa tekemättä, joiden myötä päästimme vastustajan peliin mukaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät