-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Onnelan puutarhan portit avoinna

Onnelan puutarha oli sunnuntaina 2.heinäkuuta yksi Suomen 500 puutarhasta, joka vietti avointen ovien päivää. Valtakunnallista tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2012 asti.

Avoimet puutarhat –tapahtuman järjestävät Puutarhaliitto ry yhteistyössä Kotipuutarha-lehden ja Svenska Trädgårdsförbundet rf:n kanssa. Tapahtuman mahdollistavat lisäksi Kekkilä Oy, Fiskars Oyj sekä Nikolai ja Ljudmila Borisoffin puutarhasäätiö sekä Suomen mielenterveysseura ry.

MAINOS
Puutarhassa oli paljon katseltavaa kukkien ja kasvien lisäksi

– Hyvin on käynyt vierailijoita ja osa oli käynyt päivän aikana useammalla puutarhalla tutustumassa, joilla oli avoimet ovet puutarhaan. Vierailijoita kävi myös eri puolilta Suomea. Kaukaisimmat olivat lähteneet tutustumiskäynnille jopa Pielavedeltä, Kuhmoisista, Kuopiosta, Kurikasta, Kokkolasta ja Pietarsaaresta, kertoo Vuokko Huumarkangas.

Vuokko ja Jouko Huumarkankaan kaunis maalaistalon piha oli sunnuntaina täydessä kukoistuksessa. Kylmästä alkukesästä huolimatta on saatu sopivassa suhteessa vettä ja lämpöä. Tänä vuonna myös ilmat suosi hyvin puutarhapäivää.

Onnelan puutarha on avoinna yleisölle Kyyjärvi-viikolla tiistaina 11.7. ja lauantaina 15.7. kello 11-18. Vuokko ja Jouko toivottavat kaikki tervetulleeksi Onnelan puutarhaan.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät