2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Eskarilaisille villasukat sinivalkoisella teemalla

Kyyjärven Nopolan koulun jokaiselle esikoululaisille lahjoitettiin villasukat itsetehdyn kortin kera. Mari Autio ja Laura Eteläkari Mannerheimin Lastensuojeluliitosta sekä Eliisa Heiskanen ja Tuula Härkönen Eläkeliitosta veivät mukanaan koululle kassillisen sinivalkoista, kuten tämän vuoden teemaan hyvin sopii.

Eläkeliiton tehtävänä oli kutoa sukkia sinisestä ja valkoisesta langasta. Mitään tiettyä mallia ei ollut, joten kaikista sukista tuli toinen toistaan upeita luomuksia.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys oli pohtinut, miten koulutiensä aloittavia voisi muistaa, eritoten esikoululaisia. Naapurin Eliisa Heiskasen kanssa ajatusta sitten vietiin eteenpäin ja siitä se ajatus lähti. MLL osti langat, joista EL mummut ahkeroivat kesän aikana parisen kymmentä villasukkaa.

MAINOS

Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja Eläkeliiton lahjoitus lämmittää pitkään pieniä esikoululaisia sekä esikoulun opettajana toimivaa Eeva Pölkkiä, joka sai omat villasukat.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät