14.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Alajärvellä riittää tekemistä syyslomaviikolle

Alajärvellä koulujen syyslomaviikolle on luvassa monenlaista tekemistä niin keskustassa kuin kylilläkin.

Tapahtumat alkavat maanantaina 16.10. Hoiskon koululla, johon rakentuu monipuolinen Temppurata sekä kepparirata!

MAINOS

Temppuradalla luvassa on niin hyppyjä, alituksia, kiipeilyä kuin kuperkeikkaakin. Kello 12-13 rata on järjestetty 2-4 vuotiaille sopivaksi, kello 13-14 se muunnetaan 5-7 vuotiaille ja kello 14-15 tervetulleita ovat 8-12 vuotiaat!

4H -kepparirata odottaa niin ikään innokkaita keppariratsastajia. Mukaan voi ottaa oman kepparin, mutta lainallekin niitä löytyy.

Maanantaina illalla Lehtimäellä on leffailta, jossa katsotaan uusin Lego Batman -elokuva! Vanhempainyhdistys pitää paikalla leffakioskia.

Tiistaina 17.10. on Alajärvellä Nuorisovintti avoinna kello 15-20 ja paikalla ovat myös etsivät. Samalla vietetään makujen iltaa, jossa kokkaillaan erittäin tulisia ruokia! Makuhermojen testailua onkin siis luvassa!

Keskiviikkona 18.10. Lehtimäellä Nuorisoseuralla luvassa taikuutta ja huvia, kun kello 12-14 Ninni Kettuli laulaa ja liikuttaa! Kello 14-15 paikalla on buffet ja kello 15-16 taikuri Markku Anttila esiintyy.

Lehtimäen Nuorisotilat ovat avoinna kello 17-20 turvausten ja tulisten ruokien parissa!

Torstaina 19.10. Alajärvellä juhlistetaan uuden kerhotilan avajaisia kello 12-18. Uusi kerhotila on osoitteessa Paavolantie 11 ja avajaisissa luvassa on kello 12 kepparikisa, kello 12-15 tarjoillaan herkkuja ja askarrellaan uusia keppihevosia lasten työpajassa ja kello 15-18 tiloissa alkaa nuorille suunnattu Tortillatorstai.

Joka torstaille on jatkossa tarkoitus järjestää vastaava Tortillatorstai tiloissa, sillä tilat ovat melko isot ja keittiö hyvä, joten monenlainen toiminta niissä on mahdollista.

Perjantaina 20.10. ovet ovat Nuorisovintillä jälleen avoinna kello 18 alkaen.

Liikuntaa ja taidetta syksyyn

Syyskauden toimintoja suunnittelemassa olleet vapaa-aikaohjaajat Kirsti Kivelä ja Oskari Viitakangas, vastaava vapaa-aikaohjaaja Marjo Salmenautio sekä 4H -yhdistyksen toiminnanjohtaja Krista Savola kertovat, että monenlaista muutakin syksyyn on luvassa.

Esimerkiksi uimahallilla starttaa uusia vesiliikuntaryhmiä ja torstaina 26.10. järjestetään uimahallilla jälleen PLU:n testipäivä. Päivästä on mahdollisuus saada Inbody -testiraportti, joka kertoo mm. rasvaprosentin, lihasmassan, kehon nesteet ja sisäelinrasvan.

Kesäajan päättyessä edessä on Lisaäaikaa liikunnalle -tapahtumat ja lauantaina 16.11. Lehtimäellä järjestetään kuntosaliohjaajakurssi.

Liikunta ja taide kohtaavat tiistaina 10.10. kun kaikki haastetaan pyöräilemään tai kävelemään Nelimarkka -museolle.

Museolla on avoimet ovet kello 16-19 ja luvassa on myös kakkukahvit.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät