0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Alajärven 4H sai uudet ja avarat toimitilat

Alajärven 4H -yhdistys on saanut uudet ja avarat toimitilat ihan keskustasta. Uusissa tiloissa tulee jatkossa toimimaan mm. maanantaisin ja keskiviikkoisin Pikkuleipurit -kerho sekä joka torstai kello 15-18 avoimien ovien periaatteella Tortilla-torstai, jossa nimensä mukaisesti kokkaillaan tortilloja, pizzaa tai lättyjä, tai sitten vain oleillaan.

Avajaisohjelmistoon kuului luonnollisetsi myös vauhdikas kepparikisa.

Tortilla-torstaita alkaa vetää Tanja Näätänen, joka kertoo että Tortilla-torstaihin nuoret voivat vain tulla paikalle ennakkoon ilmoittautumatta. Iltapäivät on suunnattu yli 13 -vuotiaille.

MAINOS

Tilopissa järjestetään kaikki yhdistyksen koulutukset ja tapahtumat ja tiloja voivat myös muut kysyä käyttöönsä esimerkiksi koulutuspaikaksi.

Uudet tilat toimivat myös Aputiimin toimistona. 4H-yhdistyksen Aputiimi on aloittanut toimintansa lokakuussa. Sen tavoitteena on löytää palkkatyötä, työllistymisen väylä tai opiskelupaikka työvalmennuksen avulla. Kohderyhmänä ovat niin nuoret kuin aikuiset.

4H -yhdistyksen uudet toimitilat ovat avarat ja raikaat.

Aputiimi kartoittaa ja kehittää yhteistyössä paikallisten yrittäjien, TE-toimiston, Alajärven kaupungin ja oppilaitosten kanssa monipuolisia työllistymisen ja opiskelumahdollisuuksien väyliä erilaisiin haasteisiin.

Aputiimissä toimii Alajärven 4H-yhdistyksen toiminnanjohtaja Krista Savola sekä työvalmentaja Heli Hakala. Aputiimi-hanketta rahoittaa TE-palvelut.

Avajaispäivänä torstaina uusia toimitiloja juhlittiin mm. lahjoittamalla Alajärven kaupungille tulevaisuuden kuusi. Tulevaisuuden kuusi -paketti luovutettiin kaupungille kiitoksena hyvästä yhteistyöstä. Paketin luovuttivat 4H-yhdistyksen hallituksen jäsen Terho Mäkelä sekä toiminnanjohtaja Krista Savola ja sen vastaanotti puistomestari Sanna Karhu.

Kaupungilla kuusi löytää istutuspaikan sairaalan lähistöltä, koska remontin aikana alueelta on jouduttu kaatamaan paljon vanhoja puita.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät